Blog

Her Får Du En Flytteforretning På Fyn Udover Det Sædvanlige

4. april 2018 MissK 0Comment

Flytteforretning Fyn – Anmeldelse

At vælge den rigtige flytteforretning til at varetage opgaven med at flytte alle de kære ejendele kan være noget af en opgave. Det er jo ikke mange gange i livet, at man flytter og hvem skal man så vælge ? Jeg har i år haft brug for et flyttefirma 2 gange og den sidste oplevelse var helt udover det sædvanlige både hvad service angik, ordholdenhed og indlevelse i, at det er et hjem, som flyttes og de følelser, som rent faktisk ligger i dette.

Flytteforretning - Flyttefirma Fyn - Odense - Anmeldelse

Sct. Hans Flytteforretning Fyn

Jeg kan på det varmeste anbefale Sct. Hans Flytteforretning. De kom ud og gennemgik mit hjem og ud fra dette afgav de et tilbud. Det synes jeg, var særdeles seriøst og selvom jeg ikke havde valgt dem, som jeg gjorde, var dette en gratis service. Det sikrede begge veje, at vi var afstemt om opgaven, samt havde jeg fået set og hilst på ejeren af firmaet, som var yderst behagelig og med supplerende virkelig behagelig og “på bolden” mail korrespondance både før og efter, følte jeg, at her var nogle, der kunne det der med service.

Ordholdende & Tryghed

Jeg valgte en fast pris på min flytning. Det følte jeg mig mest tryg ved. I den særdeles rimelige pris fik jeg herudover også både silkepapir og bobleplast med til at pakke mine ejendele ind i. Dette havde jeg ikke sidst og gjorde at avispapir havde sat sine spor på mit porcelæn, så det måtte vaskes. Når tiden er knap var dette faktisk et særdeles godt tilvalg, som jeg fik med i den virkelig rimelige faste pris. Det var ejeren selv som foreslog dette, da han så ind i mit skab med porcelæn. Ærligt kviede jeg mig lidt men jeg vil til enhver tid anbefale dette, det var virkelig tidsbesparende.

Flytteforretning - Flyttefirma Fyn - Odense - Anmeldelse

Da dagen oprandt og der skulle flyttes blev dette gjort med respekt og engagement. Flyttekasserne havde jeg fået lige den dag jeg gerne ville forinden, så der var klar og jeg havde haft den tid til at pakke, som jeg følte rigtig for mig. Indlevelse og forståelse fik jeg af Sct. Hans Flyttefolk for, at når man står i en flytning er dette noget virkelig stort, som gør udover at man helst vil have sine ejendele flyttet i god behold at der er uhyre mange ting, som skal huskes og gøres lige fra aflæsning af målere til nøgler der skal hentes og afleveres og ja tusind andre ting.

Min Varmeste Anbefaling Og Tak

En særdeles varm anbefaling fra mig til Sct. Hans Flytteforretning for en virkelig behagelig flytning og service. Fra første kontakt til den afsluttende afhentning af flyttekasserne i mit nye hjem ydede de mig en fantastisk service. Dem ville jeg vælge igen, men har lovet familie og venner ikke at flytte mere de næste år. De har været en kæmpe støtte og givet så meget hjælp, så mon ikke der er en indflytterfest / housewarming på vej. Du finder Sct. Hans Flyttefirma HER – og kan kontakte dem HER – OBS ikke sponsoreret bare min ærlige mening og anmeldelse.

Held og lykke til med din flytning.

Psst… Her et indlæg om at få ryddet op og smidt ud.

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *