Blog

Marts Favoritter & Mine Påhit For April

5. april 2018 MissK 0Comment

Marts Favoritter og noget om Aprils Påhit

Marts Favoritter 2018 har været en blandet “landhandel”. Den har stået i flytteriets navn med alt hvad det indebærer af praktiske ting. Det pragtfulde er, at der virkelig er blevet ryddet op og smidt ud og dermed gjort plads til en masse skønne nye ting i mit hjem. Det vigtigste har været at her skulle være rart og føles hjemme for både mine børn og jeg. Derfor har diverse nye tiltag i vores hjem også afspejlet min vision om dette. Her får du noget af det, som jeg har vægtet højt og samtidig et kig med ind i april, som jeg i denne første uge har fyldt op med skønhed og velvære.

Kristina Sindberg - love2live - Illustration

Marts Favoritter

Mindfullness:

Ved at holde fast i at dyrke mindfulness og snuppe tid til dette, har jeg kunnet holde “snuden” i sporet og dermed grebet alle de bolde, som jeg har jongleret med lige fra starten af 2018 med nyt job, flytteri og masser af andre ting. Her kan du finde min side med artikler, som alle relaterer sig til dette >>>

 

Hjemmebagt kage – Den Der Du Ved Nok…

Marts Favorit - Den Der Du Ved Nok - love2live

Fik jeg lavet i påsken. Uhm… Er altid lækker og når jeg bager er det ren terapi og overskud, som jeg er fyldt med. Så livsbekræftende igen at have det overskud efter flytning og så indtage mit nye køkken med at få bagt. Tag opskriften her >>> Den Der Du Ved Nok

2 Lækre lamper fra Dyberg Larsen som ligner spidsen af en farveblyant – Crayon er navnet. De er så fine og en skønne marts favoritter og allerede helårs favoritter.

Marts Favoritter - Dyberg Larsen Pendel Crayon - love2live.dk
Foto: @dyberglarsen

Mine Påhit For April

Håret… altså mit ligner mildest talt en høstak og jeg sætter det nu konsekvent stramt tilbage ala Ritt Bjerregaard. Det er jeg træt af, selvom det også kan være smart og praktisk med en hestehale. Så afsted til frisøren det skal gå.

Manicure Er Et Must I April

Negle…. Der er ikke noget som negle og hænder, der er velplejede. Det giver altså prikken over Iét og er når jeg kigger på andre et slags visitkort. Efter flytning og adskillelige saml selv projekter, samt nyt job indenfor boligfornyelse, hvor jeg virkelig har hænder og negle i byggematerialer / trægulve (det er dog ikke mig der lægger disse), så er mine hænder og negle bare blevet så kedelige og fyldt med sprækker. Det skal der gøres noget ved, så jeg igen får negle på billedet herunder.

Marts Favoritter - Guldsmed Johan Veje frister Love2live

April & En Tur Til Tandlæge

Bisserne…. De får hvert forår og efterår en tur med “sten og grus” hos tandlægen udover det sædvanlige check. Storproducerende af tandsten er vi bare nogle der er. Det er arveligt, men fremkaldes også af kaffe, tobak og rødvin. Så væk med disse og frem med tandpastasmilet igen. I april er det tid til “nye tænder”.

Pedicure… Ja tak

Der skal bookes en tid til at få lækre fødder inden sandalerne skal på. Jeg har simpelthen været for sløv til at gå til pedicure. Det bliver der gjort noget ved i april. Der er ikke noget som fødder, som er bløde og hvor neglene bare er smukt lakerede. Synes faktisk det er ret sexet.

Åhr ja…. Så skal haven gøres klar til sommeren. Glæder mig vildt til at komme i gang og kommer udover alle mine andre påhit for april og de “AHA” oplevelser, som jeg pludselig sjovt nok altid får og skriver om til at give mine tips og tanker om dette på Love2Live. Så stay tuned…. Der vil som sædvanlig være ærlig snak og masser af gratis tips.

Kærligst Kristina

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *