Blog

Her Får Du Mine Favoritter Til Efterårsferien

7. oktober 2016 MissK 1Comment

Efterårsferien – En Guide Til Oplevelser i Danmark

Efterårsferien YES…. Og alligevel… Hvert år er jeg ude i sidste øjeblik med planer for efterårsferien. BUM… Så ved du det. Jeg synes det er blevet sværere at hitte på efterhånden, som børn ikke er børn, men voksne og store teenagere. At hitte på noget, som vi alle nyder eller inspireres af. Det er opgaven, som jeg har kastet mig over.

  • En tur med overnatning
  • Udendørs aktiviteter
  • “Aha” Oplevelser
  • Fuld fart på

Overnatning med oplevelser i efterårsferien

Efterårsferien tips på love2live
Overnatning for en “tusse” på Sjælland.

Storby med shopping og oplevelser

København

Sidste år tog jeg mine “børn” med til København på en overnatning, hvor vi besøgte Tivoli, og der blev shoppet igennem på Strøget. Det var en god oplevelse, da alle fik noget af det de kan lide. Suset i Tivoli og shoppe / inspiration på Strøget. Derfor kan jeg varmt anbefale sådan en kombination. Den kunne godt efterlignes i år et andet sted i Danmark.

Århus

Jeg synes Århus er en fantastisk by der oser af stemning og den har de lækreste butikker og masser af spisesteder. Så her vil vore behov kunne stilles. Jeg forestiller mig en overnatning lidt udenfor byen og en tur på ski. Yes… Jeg skrev ski. Du kan simpelthen tage på (indendørs) ski i Århus eller København.

efterårsferien med love2live -indendoers-ski-koebenhavn4

Udendørs aktiviteter i efterårsferien

Er du til frisk luft ? En tur i skoven, hvor I bare går afsted, og nyder det smukke efterår. Jeg oplever at på sådanne gåture i naturen, får vi altid talt rigtig godt sammen. Tit får jeg samlet en masse fra skovbunden til at lave smukke dekorationer med og det “smitter”. Bagefter nyder vi lækker mad sammen. Det kunne friste lidt med en fra jord til bord tur i år.

“AHA” Oplevelser i Efterårsferien

Oplevelser iefterårsferien med love2live

Ja disse plejer egentlig blot at komme, hvis de kommer… Men jeg har ledt efter noget, hvor jeg kunne forberede dette lidt i stedet. Ofte har vi været afsted, hvor der er dukket noget op tilfældigt. Men ved lidt søgning har jeg fundet på at en tur i fængslet kunne være spændende eller måske en guidet tur af en hjemløs. Det kunne være rigtig interessant og rimelig “AHA”.

Fuld Fart På I Efterårsferien

co-driver-ferrari-1 med love2live i efterårsferien

Er der benzin i blodet ? Så findes der efterhånden en del muligheder for at få luftet sin indre racerkører og få et adrenalinsus. Lige fra Djævle-Ræs, Co-Driver i Verdens hurtigste bil eller Lamborghini VS Ferrari.

Er du mere til topfart på vandet, så kan en tur i en hurtig båd med 2 X 300 HK være mere det der får din indre fartdjævel til at blive tilfredsstillet.

Tips til efterårsferien med love2live

Nyd Jeres efterårsferie (tidligere kartoffelferien)med en masse af alt det I holder mest af og se min guide til den ultimative parferie HER

Vil du se flere muligheder i hele Danmark er de her

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv

One thought on “Her Får Du Mine Favoritter Til Efterårsferien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *