Blog

Den Ultimative Parferie – Hot or (S)Not ?

4. oktober 2016 MissK 1Comment

Den Ultimative Parferie Guide

Nyder du at tage afsted med kæresten på parferie og at give jer tid til hinanden, kærligheden og oplevelser sammen ?

Hvad er det, som er vigtigst for Jer ? Således I ikke ender i panik på parferien, som i eksemplet herunder, hvor alt går galt.

Hvor skal du finde et nyt og spændende sted for Jer ? Hvad forventer I gensidigt af hinanden ? Hvad vil I have…. Romantik, wellness eller skyttegrave fra 1. Verdenskrig ?

Parferie guide med love2live

 

Indhold:

Panik på parferien ?

Du vil gerne finde en ferie til dig og kæresten, men der er gået dårlig tidsplan i den. Du har faktisk lovet kæresten, at I skal nyde en forlænget weekend… Der er en lille uge til. Kun Jer to, ingen børn og med masser af det I kan lide. Du har faktisk antydet, at der er helt styr på det hele og sagt alt er en overraskelse (vel vidende at du ikke har fået bestilt noget som helst endnu).

Panik før “lukketid”….

Du hører med et halvt øre en kollega i din frokostpause nævne en parferie, hun lige har været på, og hæfter dig distræt kun ved navnet på stedet, og hører ikke mere, for det er din “lucky day” nu, og du har til reddet Jeres Parferie. Du ved nu, hvor du skal booke Jeres ophold. Så du suser hen til din PC, og får bestilt et ophold samme sted som kollegaen.

Hvad du ikke hørte var en del… Så afsted det går med din forventningsfulde partner, og du er glad, da det bare “klapper” nu. Alt er godt!

High Five og et “Dyt i Bamsen” senere…TROEDE DU….

Parferie panik love2live

Da du har bestilt uden at lave research og undersøge ruten hen til Jeres destination, bliver selve turen til en omvej af de værre, idet du glad kører til Rudkøbing i stedet for til Ringkøbing. Det koster lige 2 en halv time mere i bil. Da I endelig kommer frem til kroen, hvor I skal nyde hinanden på en forlænget weekend, ligger den ud til en trafikeret landevej. Jeres værelse er mikroskopisk og har kun et lille vindue ud mod en trappenedgang. Der er sikkert også “Råd i soklen”….

 

 

OG Det fortsætter…..

Badeværelset ligger på gangen, og der er ikke en minibar til den efterhånden lunkne flaske hvidvin, som du har haft åndsnærværelse nok til at tage med. Der er ingen glas på værelset og derfor sidder I nu i et lille mørkt værelse, hvor væggene ryster hver gang, der kører en bil forbi, ingen udsigt og lunken vin i nogle papkrus, som I tidligere på turen har haft kaffe i. Der er ikke mulighed for at købe vin på kroen, da restauranten først åbner om nogle timer. I undersøger mulighederne for at nyde wellness på stedet, men her er det også smuttet for dig. Kroen er lagt an på at det er let at komme ud og se monumenter og et museum fra 1. Verdenskrig, hvilket ikke interesserer din partner synderligt (for at sige det mildt). Restauranten er fuldt booket på kroen, så I ender op hos den lokale grillbar.

Parferie

Du har talt i telefon med din chef det meste af turen, derfor sætter du dig til at sende mails rundt for at få løst en opgave, imens du liiige har det i frisk hukommelse. Er vi “lidt” enige om at der med overvejende sandsynlighed er PANIK på (i hvert fald hos din partner) ???

Parferie med love2live

Det bringer mig hen til den vigtigste del inden en parferie…..

5 do´s and dont´s:

5 do`s:

  • Tag dig tid til at finde det helt rigtige sted
  • Tal om Jeres forventninger til turen
  • Undersøg nøje ruten til Jeres destination
  • Vær mentalt til stede
  • Læg dit arbejde væk (ingen mails og telefonopkald)

5 dont`s:

  • Bestille uden at lave research
  • Glemme forventningsafstemning
  • Glemme ruten hen til destinationen
  • Have “hovedet under armen”
  • Arbejde imens du er afsted

5 do`s kan give dette resultat:

Der er masser af muligheder for parferie. Da du vil finde det helt rigtige har I talt om, at det I begge foretrækker, er et ophold på et romantisk sted, med et værelse, som har et lækkert badeværelse med badekar, der skal være mulighed for wellness og spabehandlinger og være en lille terrasse til værelset, hvor I kan sidde og snakke sammen mod naturskønne omgivelser uden støj. I nyder ligeså begge, at der er en minibar, så I kan holde en flaske vin kølig. Opholdet skal være med middag og morgenmad.

En parferie skal være noget særligt

I min Verden…

Er opholdet her et tarveligt eksempel på, hvordan det meget vel kan ende, når der ikke er lagt kræfter i planlægningen og forventningsafstemningen om en parferie. SÅ… Derfor er jeg gået i “research mode” nu:

Den traditionelle parferie

OG…. lad være at forveksle denne med den trivielle.

parferie love2live

For mig er et traditionelt ophold i smukke omgivelser med middag og morgenmad en dejlig måde at komme lidt væk fra hverdagen og nyde kærligheden med sin partner. Der kan snakkes, nydes og kysses uden at skulle tænke på noget så hverdagsagtigt som at handle ind og lave mad.

Et sådan ophold koster i et lækkert dobbeltværelse med en dejlig 2-retters middag og lækker morgenbuffet med frisk frugt for 2 personer og 1 overnatning 1.495 kr.

 Kan bookes her

 

Den ekstravagante parferie

parferie spaophold alter meierhof med love2live

 

Er der højt til loftet i forhold til det økonomiske? Så er det værd at overveje den ekstravagante løsning.

Et luksus spaophold med 2 overnatninger. Gourmet morgenbord, 3 retters middag begge dage, wellness, ansigtsbehandling, kropsbehandling og en glamour makeup til kvinden, imens manden får en ansigts og hovedmassage.

Det koster 8.390 kr. for 2 personer i 2 dage.

Kan bookes her

Den romantiske parferie

Hindsgavl parferie med love2live

Er i til romantik, kandelabre og vil føle Jer hensat i et brus af romantik er et slotsophold virkelig en oplevelse udover det sædvanlige. At tage de brede trapper op til værelset, imens I ser udover “Jeres slot”, og spadserer en tur hånd i hånd i de tilhørende parker, er en uforglemmelig romantisk parferie. Det koster 3.590 kr. og inkluderer 5-retters menu inkl. vinmenu, guidet gåtur i dyrehaven, morgenbuffet med hjemmelavede lækkerier og meget mere.

Kan bookes her

Den kulturelle parferie

parferie med love2live

Ønsker I at få ekstra oplevelser med på Jeres parferie, kan I med fordel lade Jer inspirere af disse muligheder lige fra en guidet tur i fængslet til sælsafari og en gastronomisk food tour med lokale delikatesser.

Food Tour med Lokale Delikatesser på parferie med love2live
Food Tour med Lokale Delikatesser.
rundvisning i faengslet på parferie med love2live
Rundvisning i fængslet.
saelsafari i vadehavet på parferie med love2live
Sælsafari i Vadehavet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se muligheder og book her

Den kulturelle parferie skal have en perfekt beliggenhed, idet den skal være en perfekt base for at tage ud på kulturelle oplevelser i nærheden. Ligge i de smukkeste omgivelser. Det koster 3.320 kr. og inkluderer en lækker 4-retters sæsonmenu med udvalgte vine, kaffe, chokolade og avec til. Kendte kunstnere spiller på udvalgte datoer, så for musikinteresserede er det muligt at få stillet den kulturelle lyst for dette også.

Kan bookes her

Parferie med Rasmus Walter
Parferie med Rasmus Walter intimkoncert – Kan bookes her

Hermed runder jeg den ultimative guide til en parferie af. Forhåbentligt er der nok med inspiration at hente til, at I får en begivenhedsrig ferie fyldt med alt det, der er vigtigst for Jer.

oplevelsesgaver og parferie med love2live.dk

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk

One thought on “Den Ultimative Parferie – Hot or (S)Not ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *