Blog

Gustav Hiver I Mig Og Nogle Kastanjer Der Pynter Smukt

6. oktober 2016 MissK 0Comment

Et Par Rå Skindbukser Og En Masse Kastanjer

I går gik turen ud i det blå på en skøn spadseretur. Jeg nyder at tage årstiderne ind i mit hjem, så afsted det gik efter kastanjer. Der er et eller andet med disse frugter, med deres “etui”, som nærmest ligner et pindsvin og så de her bløde, glatte smukke kastanjer, der vælter ud af deres stikkende “etuier” lige nu, som fascinerer mig.

Kastanjer og Gustav med love2live

Gustav og Kastanjer

Hvad har de så lige med hinanden at gøre ?

En del for mig. Jeg har et par rå skindbukser, som jeg er vild med til stort set alt. De er fra mærket Gustav (obs ikke sponsoreret). De sidder tæt og jeg kan bruge dem med en fed sweater og et par støvler til en skovtur eller med en silkebluse og et par høje sko til en festlig aften. Det er vigtigt for mig at kunne mikse rundt i min garderobe efter anledning, således jeg kan bruge mange af de samme ting blandet godt rundt med hinanden. Det giver mig frihed og faktisk også luft i budgettet til at skabe min stil. Gustav synes jeg, har en masse lækre ting, som passer lige nøjagtig til dette.

Kastanjer fra skoven og lidt fra min have

At gå en tur er vidunderligt forfriskende. Jeg gør det hver dag. Masser af inspiration fra alle årstider henter jeg på denne måde. Herudover har jeg en have, som jeg kalder “Pippi-Haven”. Den er vild og på samme tid tæmmet, der hvor jeg ønsker det. Jeg kan godt lide at have en følelse af at bo i en skov med kig ud over horisonten og på samme tid ved en større dansk by. Jeg samler, klipper og plukker masser af spændende ting i haven året rundt, og tager det indenfor til dekorationer. Det er for mig en skøn måde at nyde hver en årstid på.

Kastanjer og efterår med love2live
Lidt høst fra skoven lige til at lave de fineste efterårs dekorationer af.

Så nu er det blot at komme i gang med at lave smukke dekorationer med kastanjerne, og alt det andet jeg fandt i skoven og haven.

Find dine favoritter til at skrue op for din stil og garderobe:

Find fede skindbukser    Find lækre støvler   Se vinterstyles

Prøv sko uden det koster 1 krone   Gustav.dk

Nyd hver en efterårsdag og god fornøjelse med dine skovture og påhit i denne tid.

Info om kastanjetræer (bare hvis du er nysgerrig lige som jeg).

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *