Blog

Får Du Nok ? Eller Nøjes Du Hellere ?

8. oktober 2016 MissK 1Comment

Får Du Nok ?

Det er nu 1/2 år siden jeg startede min blog Love2Live og spørger nu: Har du prøvet et: “Får du nok check ?” Børnene er blevet store og partneren er SQ blevet lidt kedelig eller ??? Tag dit livs tur med sådan et check. Efter min mening burde alle gøre det. Sådan startede det for mig, det var stress og jeg fik forleden dag en god snak med dejlige Ann Asmussen. Hun er et af de få mennesker, der har givet mig nogle af de stærkeste værktøjer til min personlige udvikling i livet. Det at lade være med at nøjes her i livet og spørgsmålet om: Får du nok ? Nok af:

 • Kærlighed
 • Personlig udvikling
 • Sex
 • Nærvær

Tag hjælp til at du får nok fremover

Får du nok af love2live.dk og Ann Asmussen

Jeg mødte Ann første gang i forbindelse med, at jeg havde fået stress og søgte hjælp til dette ved hende. Hun er familie og psykoterapeut (MPF), og jeg fandt det meget givende i min situation at tale med Ann. Årsagen var, at hun kan et eller andet med at sætte de rigtige “værktøjer på”, sådan at det gav mig de rigtige…

Skub på det rigtige tidspunkt i min process

Jeg nyder at snakke med Ann, hun er så fyldt med liv og glæde, og er skøn at sparre og grine med. Egentlig synes jeg, det er vigtigt at sende sig selv til service, lidt som at gå til tandlægen eller sende bilen til service. Det kan jeg på det varmeste anbefale. Så er du også sikker på, at du får nok.

Vi blev forleden enige om at på “den fede måde” så er det:

OK at være selvoptaget

Vi er mange voksne både kvinder og mænd, som nu har børn, som er blevet så store at de Tja… OK.. De klarer altså det hele uden os, sådan stort set. Familien ser lige pludselig anderledes ud.

De store suser ud til venner og veninder (i din bil) og de yngste har en masse andre fritidsinteresser, så I ses måske alle om onsdagen (eller hvad for en dag det er hos Jer) til aftensmad og måske en hyggestund i sofaen senere på aftenen.

Der er masser af dynamik i familien

Får du nok af love2live

De unge er skønne, impulsive og dyrker deres venskaber. Det er præcis som det skal være. MEN…. Nu er der ikke længere “brug” for os forældre.

Det er her selvoptaget kommer ind.

Husk dig selv i den alder og prøv at være selvoptaget igen på den her levende måde, sige ja til alt det du lyster og tag hul på at “køre en tur ud af drømmelandevejen“. Se hvad du finder derude. Det er en vidunderlig køretur i livet, og kan give et skub til at finde det frem, som du vil have mere af eller nogle af dine talenter, som du havde glemt.

 

SÅ… Hvad har du tænkt dig at lave nu….???

Får du nok om Ann Asmussen af love2live

I det her tomrum, som du kan fylde med lige det du drømmer om

Sådan næsten da, der er jo nok (medmindre du er millionær) begrænsninger. Men sådan helt praktisk. Jeg ser masser af mænd på veje og stier cykle afsted med mudder overalt på deres cykeltøj. De løber marathon, og har ofte en jagt, vinklub eller “drengerøvs klub”, hvor de har en masse venner og bekendte igennem. Det er vi mange især kvinder, der ikke har fået holdt ved lige eller taget os tid til.

Og ja det kan være skide svært med tid, når der er mindre børn etc. at tage hånd om

Men nu har du chancen, så tag afsted på din nye rejse videre i livet.

I stedet for at kigge på din partner og tænke hm…. SQ lidt kedeligt nu, så tag et kig indenfor i alle dine skønne gemmer.

Det er her Ann Asmussen kommer ind. Hun er skøn at tale med og spørger:

Får du nok ud af dit liv?

Kender du til nedenstående?

 • At mærke en indre utilfredshed, og kan ikke sætte ord på hvad det er?
 •  At du ikke rigtig føler dig som ”herre” i eget liv?
 •  At du tænker, hvorfor er det altid mig, der prøver at løse andres problemer?
 •  At være i tvivl om din rolle som kvinde og din femininitet?
 •  At du standser op og tænker : Var det det her liv jeg drømte om?
 •  At du løber sur i kommunikation med andre – især dem du holder mest af?
 •  At du selv synes du gør det meget godt, og alligevel har dårlig samvittighed?
 •  At du for ofte går på kompromis med dine egne behov?

Det er Ann, der stiller disse spørgsmål… Jeg får det både dejligt og skidt ved dem. Ikke alle, men der er nogle af disse, der bare rammer spot on på mig.

Genfind dine naturlige sider og talenter

Får du nok af love2live om Ann Asmussen
Får du nok ? Spørger Ann Asmussen.

For det meste tager man snakken med veninder, kæresten eller andre nær dig til at sparre med om dette. Jeg nyder i høj grad også at tale med et menneske, som ikke kender mig på den måde om selvudvikling. Her får jeg den mere direkte samtale, således jeg ikke behøver at forholde mig til andet end min egen lyst til at genfinde naturlige sider og talenter.

En slags det er kun mine tænder det handler om. Jeg har i hvert fald aldrig hørt min tandlæge fortælle om sine tænder.

Ann Asmussen har lært mig en øvelse i at tage en ro-tur over til min egen Ø væk fra fastlandet.

(og HEY… Her er også en hængekøje til mig og masser af tid)

Hvor jeg kan mærke efter mine egne behov, værdier og holdninger. Det giver mig ganske enkelt lov at mærke efter, hvad der egentlig er, jeg har lyst til, og brænder for. På den måde tager jeg blandt andet afsæt i at genfinde noget, der har været naturligt for mig, ligesom mine store børn nu gør det, så siger jeg ja til masser af ting for mig, som jeg nyder. Det er hårdt arbejde at nå dertil, men det hele værd og jeg arbejder stadig med det.

Det er skønt og jeg vil have mere

Jeg kan på det varmeste anbefale Ann Asmussen, som “din tandlæge eller mekaniker”.

Et “Får du nok ? Check….”

Det er sundt at tage sig af sig selv her i livet. Du kan ikke forvente, at andre gør det. Det eneste jeg kan sige med sikkerhed for mit vedkommende er, at der kommer så meget mere dybde i livet med din kæreste, børn og alt det gode der følger med, som jeg nævnte indledningsvis i punktform.

 • Kærlighed – Her får du får mærket efter og kan give mere og modtager dermed mere.
 • Personlig udvikling – Fordi du får en sparring, om det du brænder efter at tage fat på igen. Sider af dig, som du endda har glemt.
 • Sex – Du bliver gladere, og kommer mere i “nærkontakt” med dig selv og på den måde kan du endnu bedre give dig hen.
 • Nærvær -Med denne ny erkendelse nyder du “Jeres onsdag” endnu mere, og får inspiration til at få dækket op til en aftenhyggestund en dag mere engang imellem med familien, selvom I alle er travle.

Får du nok ud af dit liv ? Du kan læse mere her om  Ann Asmussen

Du er hjertens velkommen til at give din kommentar med i feltet her til indlægget. Hvis du ser opslaget på Facebook, kan du også gøre det der. Jeg nyder at sparre og at få gode tips og feedback.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv

One thought on “Får Du Nok ? Eller Nøjes Du Hellere ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *