Bolig & Haven

Flowerpots & Noget Om At Optimere Plads Og Nyde Musik

11. oktober 2018 MissK 0Comment

Tip – Flowerpots Der Både Giver Dig Musik & Plads

Flowerpots ??? Hvad er nu det for noget ? Ja… Det måtte jeg også lige have forklaret. For nylig deltog jeg i et kursus, hvor en af deltageren viste mig de her flowerpots. SÅ var jeg solgt. Her får du en genial vase, som kan spille din yndlingsmusik, og som samtidig ikke snupper plads i eksempelvis køkkenet.

Flowerpots - Musik - Små rum - Love2Live - KS-Online Marketing - Influencer - Kristina Sindberg - Danmark

Småt Med Plads & Vild Med Musik ? Så Check Flowerpots Ud

Jeg er vild med musik. I mit køkken har jeg ikke sådan ordentligt plads til en musikafspiller. Så da jeg så disse flowerpots, var jeg ellevild. Lige til at sætte krydderurter, grønne planter (kunstige eller ej) i, så kan de stå dekorativt i køkkenet og give mig min musik. Jeg har den i vindueskarmen og lige nu med en basilikumplante i. Så er det bare at sætte bluetooth til og høre alt det dejlige musik fra min telefon, som jeg har lyst til. Man kan også streame løs på denne flowerpot højtaler. Hep…. Nu behøver jeg ikke længere at have en firkantet “klods” stående og fylde på mit køkkenbord, og oveni altid skulle tage stik ud og ind af kontakten for at gøre plads til alt det, som skal have strøm i et køkken.

Du kan se den lige HER >>>

Åhr ja…. OG Du Kan Snuppe Den med I Haven

Det gjorde jeg i går. Vejret var vidunderligt, og jeg skulle lige have mig en lille pause. Bare med en kop kaffe og lidt dejlig musik til at få ny energi på. Jeg synes, det er genialt og så er rigtig fin at se på. Jeg valgte den i hvid, men der er flere farver at vælge imellem.

Flowerpots - Musik - Små rum - Love2Live - KS-Online Marketing - Influencer - Kristina Sindberg - Danmark

Så,,,, Fristet blev jeg af disse Flowerpots…

Men de rammer bare så spot on en løsning på et problem med plads i mit køkken, som nu er løst. Jeg ville lige give tippet videre her, da jeg synes det var noget af en “aha” oplevelse… OG at jeg ikke anede, at de fandtes.

Prøv at se dem HER >>>

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vild med grønne planter ? Her får mit  indlæg om at komme i gang med at formere dine planter >>>

Tilmeld Nyhedsbrev her >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *