Blog

Godmorgen – En Ny Dag & En Vigtig Hilsen

7. oktober 2018 MissK 0Comment

Husk At Sig Godmorgen

Det gør jeg. Godmorgen til mine kære og nære, og til dem jeg møder fra morgenstunden. For ikke længe siden så jeg denne hilsen i et # på Instagram fra en skøn kvinde, som jeg følger: Emily Salomon >>>. Jeg var på vej til Skanderborg og netop hoppet ud af min bil for at strække benene og få lidt frisk morgenluft og så dette smukke syn, som I kan se på billedet.

Godmorgen - love2live - husk at sig godmorgen - Juice - Kristina Sindberg - influencer

Instagram & Noget Om At sige Godmorgen

Jeg lagde billedet op på min Instagram. Grebet af netop det rigtige i denne følelse af glæde ved en ny dag og de smil, som kommer frem når vi husker at sige godmorgen. Jeg var faktisk ikke klar over før i fredags, at jeg på den måde havde deltaget i en konkurrence. Der lå en besked til mig på min Instagram @kristinasindberg samt en mail. Da jeg intenst havde forberedt mig op til min eksamen i torsdags, have jeg ikke set dette. Jeg havde lukket mig inde i en “osteklokke” og arbejdet grundigt med mine eksamensforberedelser.

Huskede At Sige Godmorgen

Jeg havde dog hver dag husket og få sagt godmorgen med et smil og få sendt denne hilsen med hjertevarme og uden den distræte adfærd, som jeg i de forgangne par uger har budt min familie. De har bakket op, og jeg bestod min eksamen hos Bigum & Co i digital markedsføring med et 12 tal, så jeg nu kan vise et stykke papir på, at jeg udover min autodidakte og selvlærte viden, også holder på akademi niveau. Det håber jeg inderligt kan være next step i mit erhvervsmæssige videre skridt med min bibeskæftigelse indenfor netop dette felt herovre >>>

Godmorgen - love2live - husk at sig godmorgen - Juice - Kristina Sindberg - influencer

#HuskAtSigGodMorgen

Det gjorde jeg som det mest naturlige for mig og altså uvidende at have deltaget i en konkurrence, det var budskabet, som jeg brændte for. Nu er jeg så heldig at have vundet et års forbrug af økologisk God Morgen Juice. OG… Herudover at kunne donere 200 flasker godmorgen juice til en gruppe efter eget valg. I kan se min fine præmie HER >>

Vil du læse lidt om hvad det er jeg laver her på Love2Live ? Kort fortalt er det mit kreative hjørne alias min “legeplads”. Se mere HER >>>

Jeg ønsker Jer en fantastisk dag og…. Husk At Sig Godmorgen – Det varmer i både hjerte <3 og hjerne på både dig selv, og dem du møder fra morgenstunden.

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vil du have mails med inspiration til livsstil, events og alle mine påhit med KLUB Q ? Dem får du her i mit nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *