Inviteret / Reklame

Oktober Frister Med Hygge Til Dig & Dit Hjem

23. oktober 2018 MissK 0Comment

Oktober Frister Mig Til “Inde-Hygge” Tid

På med de varme sokker og en vamset strik, fødderne op og en god bog at læse i. Yes…. Oktober frister med masser af det, som jeg nyder vildt. Du får her et lille udpluk af nogle af mine efterårsfavoritter.

oktober frister - love2live - kristina sindberg - spaophold-paa-ystad-saltsjobad-4

Oktober Frister Med Oplevelser & Hygge

Jeg er vild med at hygge hjemme og vild med at komme ud og opleve.

Oplevelser med mine teenagere, familien og kæresten. Det bringer et bredt spektre af alverdens muligheder.

Her får du lige det, som frister mig i denne tid:

Et Wellness ophold i det Svenske, nærmere betegnet i Ystad. Der ligger Saltsjöbad. Det ligger lige ud til vandet, som virkelig gør noget særligt ved mig. Både når sommeren er over os, men på en blæsende dag i efteråret og vinteren, nyder jeg det lige så meget.

Check det ud HER>>> og forkæl dig selv med luksus, opvarmet pool og maser af wellness og behandlinger.

Oktober frister - Bridgewalking lillebælt - oplevelser -love2live - kristina sindberg
Lillebæltsbroen (den gamle) på en sommerdag.

Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro, kunne jeg vildt godt tænke mig at turde prøve. På en klar dag med det smukkeste kig udover Lillebælt, må det være en fantastisk oplevelse. Jeg har vandret rundt under broen i de smukke skove på Fyn underbroen, men fik ikke taget modet til at prøve det af. Måske en før jul julegave ide´ – Check det ud lige HER>>>

Bøger og Bagværk

Når jeg rigtig skal hygge, så er en god bog en af mine største fornøjelser. Jeg læser en del faglitteratur, men skal der virkelig gives gas med “afslapper-genet”, så er det en god krimi uden for meget vold og blod, meget mere i retning af Agatha Christie – Check masser af titler ud HER>>> og se så lige disse skønne bageforme til bagels og hvad man også kan bruge dem til. Lækre sprøde sandwich… YES. De er ovre fra Caroline Fibæk, og du kan se dem lige HER>>>

Oktober frister - Bageforme - sandwich -love2live - kristina sindberg

Det var hvad oktober frister mig med lige på og til at gøre eller snuppe med ind i november (og for den sags skyld resten af året.

Vil du gøre noget helt anderledes ? Så smut med til Californien i november, se rejsetips fra min tur HER>>>

Tak fordi du læser med.

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du for resten at ved at tilmelde dig mine mails om livsstil, events og tip til personlig udvikling og mine skøre påhit får du en række nyhedsbreve, som du kan hygge dig med at grine og blive inspireret af ? Du tilmelder dig herunder >>>

PPS: Er du landet her på Love2Live, men var på vej til at finde mig til digital marketing til dit firma, så er du landet forkert… (OG du er ikke den eneste) MEN… Så du får lige et direkte link derover HER>>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *