Blog

DIY – Grønne fingre med avocado og små stiklinger

11. juli 2016 MissK 2Comment

DIY – Nu med Avocado plante

DIY - avocado - love2liveSå skete der endelig noget med min avocadosten. Den har stået i vand siden slut maj, altså de stod. Det startede med 2, den anden er der bare ikke gevinst ved. Men jeg er da egentlig ok tilfreds med 50% resultat indenfor DIY i formering af planter.

Avocadostenen er nu plantet
Avocadostenen er nu plantet og en lille spire titter op

Masser af rødder…

DIY - love2liveOG trods havehandsker jord under neglene. De her små afklip fra mine voksplanter, har jeg super erfaring med. Jeg lærte tippet af en veninde for mange år siden efterhånden: “Bare klip løs” i de gamle planter, og det har jeg gjort siden og fået mange planter ud af. Når de gamle ikke kan mere gemmer jeg gerne trådnettet, som de kan kravle op af, så det var blot at hente et sæt i skuret og potte disse små banditter. De vokser derudaf på rekordtid og trives rigtig godt herhjemme, hvor vi har meget sollys i vindueskarmene.

Mine små "banditter"
Mine små “banditter”

Elsker min have og at plante

MEN bliver aldrig den kvindelige Søren Ryge  Selvom jeg har lavet mange tiltag til dette igennem mit liv. Min have er min oase fyldt med buske, træer og blomster. Jeg elsker at se når året starter i haven og følge planternes liv og blomsternes kommen. At hente blomster og grene ind fra haven og give huset liv med, bibringer mig så megen glæde.

Makeup Artistens Have og Planter

Er et sted jeg gerne vil besøge på et tidspunkt. Der skulle være smukt og fyldt med vidunderlige planter. Du kan se mere via linket HER  Det ligger i Sandved ikke så langt fra Næstved.

Makeupartistens Have og PlanterHar du grønne tips, så del endelig her i kommenter feltet. Jeg nyder at lære nyt og få inspiration.

Tak fordi du læser med.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Hvis du er i gør det selv humør med hus og have, er der et link til alt fra grus, sten, jord, rullegræs og fliser HER

 

 

2 thoughts on “DIY – Grønne fingre med avocado og små stiklinger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *