Blog Tips Og Tanker – Love2Live

I april 2016 startede jeg med at skrive blog tips og tanker på Love2Live. Det har været en spændende rejse, og jeg er nu klar til et nyt år med et helt nyt look på min hjemmeside, samt har jeg lavet en konsulent virksomhed:

Love2Live Business

Denne har som sådan ikke tilknytning til bloggen, som jeg alene bruger til hobby, men nogle gange fødes der ideér af et koncept, som her hvor jeg i det forgangne år med rund hånd, har givet mine tips og tanker samt skarpe blik på forskellige virksomheder via mine blogindlæg og tilfældige møder med en masse skønne mennesker. Se mere på

Love2Live Business

love2live.dk - blog tips og tanker - Kristina Sindberg

Du kan læse et af mine første indlæg herunder:

Dybt inspirerende foredrag om skyggearbejde og om at tage sit lys hjem 

Dette foredrag af Pernille Melsted om at tage sit lys hjem, gjorde noget særligt ved mig. Jeg fik øjnene op for, hvor vigtigt det er, at huske på de ting, som jeg havde glemt, “givet væk” eller sat i skyggen. Udover at være den største inspiration til vejen videre ud ad en periode med stress, blev dette foredrag også en dyb inspirationskilde til at gøre noget ved min lyst til at skrive og ikke føle mig “forkert” ved dette. Jeg blev senere på året interviewet om dette til Hendes Verden. Du kan læse mit indlæg om denne oplevelse og interviewet via linket herunder:

Interview om at tage lys hjem 

Webshop & Klub Q

Jeg fik også lavet mig en webshop i det forgangne år. Det var dybt udviklende og noget værre nørkleri at få sat op selv. Men jeg gjorde det, og selvom den ikke eksisterer mere, lærte jeg en masse. Jeg har stadig lyst til at finde det helt rigtige til en webshop, men jeg har ikke fundet lige præcis det helt rigtige for mig til en sådan, men hvem ved, om ikke der dukker noget op, så jeg kan tage flere nye lys hjem. Klub Q blev til i sommeren 2016. Jeg lavede denne netværkshygge gruppe, idet jeg selv synes, at jeg så for lidt til veninder og nye mennesker.

Det var der rigtig mange andre kvinder på +40 som var interesseret i…

Det blev blandt andet til sejltur på Odense Å, et foredrag med Tina Maria Madsen om at brænde igennem med sine ønsker om at skabe en ultimativ hudplejeserie. Denne aften på Lalou Vinbar i Odense landede i de lokale medier. Du kan læse om Klub Q og melde dig ind via linket herunder. Det er gratis at være medlem.

Klub Q – Love2Live – Netværkshygge  

Jeg glæder mig til et nyt år med blog tips og tanker og vil sige alle Jer dejlige læsere tak for alt Jeres engagement, roser og input. Det har været overvældende at opleve så mange, der læser med. Det er jeg dybt taknemmelig for.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.