Et Skarpt Blik Med Kristina Sindberg

Du får godt gammeldags købmandsskab med nye unikke ideér, udvikling af de ønsker du havde glemt / gemt og ærlig sparring. Sådan lyder det fra flere, som jeg i det seneste år har guidet, lavet events med og vist nye muligheder til deres forretning. Uanset om det har været en fysisk forretning eller online virksomheder. Det er jeg stolt af, og finder det både inspirerende og givende at hjælpe med sådanne opgaver.

love2live business - kristina sindberg - skarpt blik

Jeg har derfor valgt at starte som konsulent indenfor dette område

Når du vælger mig til at sætte et skarpt blik på din forretning får du:

 • Indledningsvis 15 min. uforpligtende telefonsamtale om din forretning og ønsker/udfordringer
 • Det videre forløb er et møde om dine ønsker til markedsføring
 • Sparring ud fra dine ønsker og ærlig feedback og input til andre muligheder for vækst med nye ideér
 • Løbende opfølgning så du holder fokus på at opnå dine ønsker og resultater

Et Skarpt Blik

Med min unikke profil får du et skarpt blik på din virksomhed. Jeg har erfaring både fra den finansielle verden og fra skønhed og hudpleje branchen, samt har jeg løbende taget kurser / uddannelser indenfor salg & marketing. Desuden har jeg erfaring indenfor online marketing og kommunikation blandt andet fra mit firma KS-Online Marketing og min livsstilsblog Love2Live. Jeg har selv “bygget op”, og ved hvilke barometre, der skal til for at klare sig og stadig være tro mod sit koncept.

Mit værdisæt:

 • Vær tro mod dig selv
 • Vær åben og ærlig
 • Vær synlig
 • Hold dine aftaler
 • Omsætningshastighed
 • Lyt og observer med kundens øjne
 • Engager dig 100 % og uddeleger opgaver/ansvar

Du booker nemt aftale her:

Send mig en mail på blogger@love2live.dk

Book en uforpligtende snak pr. telefon om dine behov / udfordringer. Det er gratis, og vi kan herefter tage en vurdering om at gå videre.

Jeg glæder mig til at høre om din opgave.

Mange hilsner fra

Kristina Sindberg

Love2Live | KS-Online Marketing