Blog

Hot Look Til En Cool Tid

28. september 2016 MissK 0Comment

Hot Look Der Frister Frøken Frost

Hot Look Kristina Sindberg blogger hos love2live
Afsted det går på en dejlig gåtur i det smukke efterår. T-shirt, sneakers og hue fra Superdry fundet hos Sinnerup og buks fra Frk. Dusa (ikke sponsoreret).

Vil du have et hot look til vinteren ? Så snup lige en tur forbi disse lækkerier til dig, der også gerne vil være Frøken Frost i de fedeste ankelstøvler i en Ganni Bomber med en rå og på samme tid fin taske under armen. Der skal naturligvis duft på og hotte læber, som holder sig bløde i den kommende kolde tid. Et kys er bare bedst, når det er med de blødeste løber som fløjl.

rough-studios hot look med love2live
Rough Studios tasker.

rough-studios-taske-2599-kr love2live

 

 

 

 

nasengold 960 kr love2live
Nasengold

 

 

 

 

pura lopez 2099 kr Hot Look love2live
Pura Lopez
Ganni Bomberjacket
Ganni Bomberjacket

 

Carpool og Hot lips til en cool tid

At synge løs i bilen er altså noget af det jeg gør. Jeg er vild med Carpool og nyder at se disse på Youtube. Så I får lige JLO herunder. Hun har hotte læber og det får du også endnu mere af med disse tips. Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden bruger jeg hver aften året rundt og flere gange om dagen om vinteren, den holder mine løber dejligt bløde og gør at læbestiften (og kyssene) føles bløde og lækre. Læbeglossén fra Lancôme lægger sig flot, blødt og skinnende på dine læber. Den findes i en masse lækre farver.

elizabeth arden eight hour cream
Elizabeth Arden Eight Hour Cream
Lancôme Juicy Shaker - hot look med love2live
Lancôme Juicy Shaker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hot look er udstråling

Så vær både dristig og dig selv. Når man hviler i sig selv og sit look, så er det den smukkeste udstråling, der findes. Forleden købte jeg en t-shirt med print. Det er normalt slet ikke mig, men den føltes så rigtig, til de bukser jeg havde på, og jeg har siden haft den på til en nederdel også. Jeg hviler i “mit look” med denne t-shirt, og jeg var vovet at købe den “against all odds” for, at jeg ville komme til at bruge den.

Tag lidt chancer og lad vær at gå på kompromis med dig selv.

Kærligst Kristina / love2live

Pssst: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *