Blog

Hvad gemmer der sig (ikke) i en kvindes taske ?

26. september 2016 MissK 0Comment

Tasken gemmer på…

Taske Superdry og love2liveRigtig mange ting kan jeg afsløre. Jeg starter lige med de mest sexy af slagsen, så kommer jeg ind på de andre senere. Men lige til en start… Jo større taske jeg har med mig, jo værre er jeg til at fylde den op med alt muligt, som jeg kunne risikere at få brug for.

Indianertasken gemmer på:

I min nye indianertaske fra Superdry ville du i hvert fald se de her 5 ting:

 • Parfume – her Chance fra Chanel
 • Håndcreme denne er fra L’Occitane
 • Neglelak (man kunne jo komme ud for et uheld og skulle reparere)
 • Løs pudder i en smart lille pensel (penslen kan du købe eller får du med, når du køber løs pudder fra blandt andet Clinique)
 • Mascara (denne er fra Clinique)
Her i videoén ser du hvordan du let får din løse pudder med i tasken i en smart lille pensel:

 

Den store taske gemmer på:

I dag var jeg ude og se min søn spille fodbold. Jeg havde en lidt større taske med mig. Det var egentlig årsagen til, at jeg kom på, om det kun er mig, der har fyldt godt op til både en fest, regnvejr, picnic, førstehjælp, strandtur samt alt det andet “løse”, det er fedt at være forberedt på. I min taske var:

 • Et fleecetæppe
 • En regnfrakke
 • Plaster, forbinding og Panodil
 • En kasket
 • Solcreme
 • Makeup nok til at kunne gøre 5-6 modeller klar til et modeshow
 • Alt det andet jeg nævnte ovenfor i min “indianertaske”
 • Mange lightere… (3) og cigaretter (Ups…)
 • Kleenex
 • Post It og kuglepenne (2)
 • En håndfuld kvitteringer
 • 3 pakker tyggegummi
 • Pung, telefon og så er jeg vist ved at være der….

Det er denne taske jeg taler om, så du ikke tror det er en rygsæk, hvilket jeg ikke kan fortænke nogen i.

Taske Mulberry og love2liveSå HEY er det bare mig….

Der i dag har fået en ordentlig grinetur over min egen taske, eller er I andre også klar til lidt af hvert i Jeres håndtasker ?

Fristende links: Chanel Chance   Håndcreme fra L’Occitane   Superdry

Clinique Blended Face Powder And Brush

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dkSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *