Blog

Alle Der (også) Drømte Om At Indfange Kronprinsen Rækker Hånden Op

28. maj 2018 MissK 0Comment

Alle Der….

Alle der drømte om at blive prinsesse…Ha ha…. Ja dem er vi nogle stykker af fandt jeg ud af op til Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag. Jeg forestiller mig nu mest, det er den her pigedrøm om at være prinsesse, som i et eventyr.

Alle der har en drøm - Love2Live - Kristina Sindberg

Alle Der Har En Drøm – Go For It

Når det så er sagt handler dette indlæg om at have lov til at drømme løs. Jeg havde en drøm om at skrive og ikke mindst at få den udlevet. Det gør jeg nu her på Love2Live. Da jeg startede følte jeg en modighed i mig, men samtidig imens mine kinder var noget varme også en enorm stolthed over at være gået afsted med det, som jeg nyder. Det er lidt som andre nyder at løbe en tur, gå i fitness eller hvad det nu kan være, som lige præcis udfylder det at nyde noget i livet. Det som er blevet glemt eller gemt væk.

Alle der har en drøm kan jeg varmt anbefale at læse Pernille Melsted´s bog: “Tag dit lys hjem”, den satte for alvor gang i min udlevelse af at gå med min.

Læs om Pernille HER  og se lidt om bogen HER   OBS ikke sponsoreret, bare et godt tip til alle der har en drøm.

Du kan læse mit indlæg her om et interview jeg gav til Hendes Verden om min vej til drømmen.

Et Interview Om At Genfinde Lys I Livet For Mig

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *