Blog

Glemt Mors Dag | Glemte Dine Børn Dig På Mors Dag ? Find Smilet Igen

13. maj 2018 MissK 0Comment

Glemt Mors Dag ? Find Smilet Igen


Glemt mors dag ? Og synes du bare, det ikke er i orden og en hel mase mere ? Fortvivl ikke, du er ikke alene og får her mine tip til at finde smilet frem. Teenagere har ofte nok i sig selv og mere til. Det slog jeg mig til tåls med på endnu en mors dag, hvor jeg “blev glemt”.

Mors dag - Glemt på mors dag - love2live

Glemt Mors Dag & Noget Om At Finde Smilet

Jeg tror egentlig, at det er sundt , selvom der inde i en mor alligevel er sådan et stille håb om en eller anden form for forkælelse på mors dag. Det kan være morgenkaffen, som måske smager bedre, et sødt skriv, sms eller anden form for tilkendegivelse. Mange ser jeg på Facebook bliver forkælet med blomster og andre ting. Så da jeg vågnede på denne mors dag var det i år igen med håbet om bare en lille bitte opmærksomhed. Men Nej… Først blev jeg morgensur, men hvad nytter det udover at forpeste sin dag, hvor livet med børnene / teenagerne og alle de glæder og “morsomheder”, som er ved dette er altoverskyggende.

Så jeg vendte den rundt efter 3 kopper kaffe og tog i stedet beslutningen om ikke at lade dette f* min dag op. Det var en god beslutning.

Hver Dag Er Nemlig Mors Dag

I surt og sødt finder jeg det vigtigere end en æske chokolade eller en buket blomster at se mit afkom blomstre og vokse op med sunde værdier og holdninger, som jeg inderst inde ved, at jeg har bragt dem via mine egen væremåde og i min opdragelse af dem. Så selvom børn i alle aldre kan volde en vis form for udfordring, så kan jeg kun give det tip at holde fast i de gode udgange på de massevis af kontroverser og alle de dejlige hverdags, weekend og ferieoplevelser børn bringer.

Glemt Mors Dag Og En God Beslutning For Dig

Det var min beslutning denne mors dag at sende mine tanker derhen. OG… uanset om det er mors dag eller hvilken som helst dag på året finder jeg præcis dette vigtigt at tage udgangspunkt i, netop i livet som mor.

Vil du læse mere om teenagere ? Så tag et kig på mit indlæg herunder:

Blomster og bier eller den lige vej i snakken om sex med din teenager ?

Du kan også læse om historien bag mors dag HER

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *