Parforhold

Lykken Er At Være Par Uden At Bo Sammen

2. juni 2018 MissK 1Comment

Lykken er et parforhold uden at bo sammen

Lykken er…. Ja hvad er lykken egentlig i et parforhold. Det får du her min mening om, samt hvor hårdt, dyrt og det at erkende at det at lave i en sammenbragt familie bare er svært (punktum), men at det ikke nødvendigvis behøver at gøre at parret går fra hinanden.

Malta - love2live - lykken er

Lykken er at nyde det bedste i et parforhold

Måske forsøger I lige nu. I kæmper løs for at få bragt holdninger og værdier i fælles retning. I havde taget i hundredvis af forventningsafstemninger inden I flyttede sammen, men virkelighedens og hverdagens ansigt dukker nu frem. OG det er ikke så smukt som I havde forestillet Jer oveni er det meget meget grimmere end I havde drømt om. I kan vælge at kæmpe videre. Skændes, diskutere, glemme hvad det egentlig var der gjorde i flyttede sammen. I kan også trække bremsen, eller måske den ene af Jer og melde rent ud at det ikke går og lave forslag om at passe på kærligheden og dermed bruge Jeres energi på alt det I nyder mest i Jeres parforhold.

Hvad er Living Apart Together og hvorfor er forventningsafstemning i parforholdet så vigtigt?

Lykken Er & Noget Om En Dyr Omgang

Det føles berusende at flytte sammen med den eneste ene. I er måske begge skilt og har fundet Jeres livs partner efter en masse bøvl med exer og hver især fundet det, som I nyder mest og herefter en partner, som har alt det og mere til, som I hver især savnede. I har sikkert masser af skønne oplevelser i bagagen med Jeres ny partner og hans / hendes børn. Alt er egentlig givet og klar til at bo under samme tag. Der er savnet og det at dele hele livet og hverdagen, som hiver I Jer…

Det er forståeligt og naturligt

MEN ærligt pas nu på hinanden. Det fik jeg selv at vide, samt risikoen for at det går galt er enorm. Det kan man også slå op alle steder. Så hvorfor skriver jeg egentlig dette ? Tja… Jeg blev selv dybt indigneret når nogle såede tvivl om at kærligheden kunne løfte en sammenbragt familie. Det er bare ikke helt så enkelt. Det er hårdt arbejde 24/7 og I vil opleve en tørke som i en ørken på alt det I før nød mest. En af Jer får måske en sygdom oveni, som følge af at kroppen reagerer på den store psykiske belastning. Der er masser af stress på, så alle signaler lyser. Det er her jeg mener og helst lidt før…

at bremsen skal trækkes

OG nu bliver det dyrt… (IGEN – Hvis I har været skilt før og købt hus sammen). Udover det dyreste, som er følelserne, som har fået en grænseoverskridende tur. Omgivelserne: børnene, familie, venner og ja de omgivelser forstår generelt ikke ret meget. I bliver nu set som “skilte” og det er en grim følelse. Netop nu hvor der er behov for at I får ro og indlevelse i at I ønsker at passe på kærligheden og ikke har energi til at tage Jer af hvordan omgangskredsen reagerer, samt er I hver især ved at støtte Jeres respektive børn i at det er ok og at mor/far stadig er kærester med partneren. Børnene har jo nok lugtet lunten om, at det ikke går, samt findes der børn som decideret gør livet i en sammenbragt familie til et helvede. Dette skal dog ses i perspektiv. Jeg har hørt dette ofte, men…

Efter min mening er det forælderen til barnet / børnene som skal træde i karakter her

Når I har valgt at flytte fra hinanden, måske blive skilt også og igen vil være par, så er det noget med at mærke rigtig godt efter. Tag rejsen tilbage hver især. Derhen hvor I får tænkt grundigt over, hvad det præcis var der gjorde at I fandt så tæt sammen.

Hvad lavede I ?

Hvad huskede I hver især om den andens vaner og behov ?

Hvad glædede I hinanden med ?

Tag denne “rejse” hver især og fortæl så hinanden med ærlighed, kærlighed og respekt om dette. OG så er det sæt i gang. Det kan herefter ikke gå hurtigt nok. Måske er i vrede og fortvivlede. Lad der være plads til dette at lukke op for sluserne og lyt med omsorg for hinanden. Det kan være lige det, der gør at I fortsat vil kunne nyde kærligheden Jer imellem og som andre par der har været denne “rumle” igennem igen en at dag bo sammen, når børnene er fløjet fra reden.

lykken er - sammenbragte familier - love2live

Så selvom og på trods af en hård periode i parforholdet, som en del rent faktisk kender til af andre sammenbragte familier, som netop har sandet det at være tro mod kærligheden imellem Jer, så kan det ende med den helt store romantik. Om der skal være bryllup herefter….

Tja… Hvorfor ikke…

I kender nu mere til både hinanden og kærlighedens mange facetter Det lader jeg stå hen i det uvisse, det vigtigste er at genfinde og passe på kærligheden mens tid er, så den ikke svæver væk. Lykken er kærligheden og de sejre i tager med denne.

lykken er - sammenbragte familier - love2live

Vil du læse mere om emnet ? Jeg har læst en del om emnet blandt andet:

Sia Holm hun har skrevet en del om emnet og hjælper også par:

Hvad er en sammenbragt familie ?

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

One thought on “Lykken Er At Være Par Uden At Bo Sammen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *