Blog

Weekend planer der hitter

18. august 2016 MissK 0Comment

Weekend løjer i sigte

Min weekend skal helst starte torsdag med lidt opvarmning, inden den rigtig går i luften fredag. Det er det bedste jeg ved. Så til den kommende weekend har jeg netop hentet lidt blomster fra haven ind og glæder mig helt vildt til et makeup kursus torsdag aften i Odense, som jeg skal deltage i og fortælle lidt om hudpleje, samt tips til at få makeuppen til at sidde

“lige i øjet”

Weekend - love2liveJeg har fundet billetterne frem til koncert på fredag i Den Fynske Landsby, hvor vi skal høre Gnags og Wafande. Jeg er sikker på det bliver forrygende og der er altid så hyggelig og stemningsfyldt atmosfære i “landsbyen”. Hvis nogen er i tvivl, så nyder jeg at gå til koncert, synge med og danse fra start til slut. Der bliver altid drukket masser af vand udover lidt vin.

Gnags og Wafande koncert i weekend med love2live
Gnags og Wafande i Den Fynske Landsby glæder jeg mig vildt til.

Jeg har planlagt lidt drinks, imens vi gør os klar, og det bliver en

Gin&Lemon med pynt af mynteblade

Gin&Lemon - love2live

Det er en favorit herhjemme, smager forfriskende grundet lemon, og jeg kan snildt vimse rundt og lægge mascara og småsnakke imens. Ofte er den her “inden festen fest” noget der gør aftenen endnu bedre for mig.

Min by Odense er i denne uge fyldt op med blomster. Det er Odense Blomsterfestival og hele byen er pyntet smukt op overalt. På lørdag er der festfyrværkeri på Rådhuspladsen. Det glæder jeg mig til at se på en forhåbentlig smuk august aften.

Hvad skal du lave i weekenden ? Jeg håber du har planlagt dejlige ting, som er gode for dig. Det er altid dejligt med depoter af glæde at se frem til. Det nyder jeg.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Tilmeld dig love2live nyhedsbrev herunder og få nyheder, events og konkurrencer fra bloggen. Vi ses i din indbakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *