Blog

Skadestuen i stedet for hot zumba event

15. august 2016 MissK 0Comment

En tur på skadestuen i mange timer!

Lige præcis denne aften skulle have stået på en cocktail af hot og svingende zumba med fynske kvinder i Vissenbjerg. Jeg måtte brat aflyse invitationen til denne, da jeg måtte køre sønnike på skadestuen efter et styrt på cykel. Hurra for cykelhjelme.

Jeg startede med at ringe til lægevagten, talte med en sygeplejerske og fik en tid til at komme på skadestuen. Jeg spørger om der er en tid før, men denne er der ved min opringning kun 5 minutter til. Så kl 16.30 skal vi møde op. Det er jo perfekt eller…

Hvorfor har man tider, når disse overskrides med 2-3 timer på skadestuen ?

Se det kan godt undre mig en hel del. Det står højt og larmende på skærmene i ventelokalet, at der er 2-3 timers ventetid efter den angivne tid (her skulle være en smiley med et yderst forvirret udtryk). kl. 18.15 kommer vi ind til lægen, der tilser min søn, og han er yderst kompetent. Herefter en tur i røntgen. Jeg er ikke læge, men den havde jeg set komme og fik i øvrigt sagt med det samme var det der skulle ske. Vi er ikke dem der bruger skadestuen alverden 7 – 9 – 13 må hellere indskydes her, men jeg ved godt der skal en læge indover. Nå suk….

Der var et brud

Venstre underarm har et brud, og der blev lagt en gips af glasfiber på. Se det troede jeg kun var noget med både og sådan, men hvad ved jeg og den er ganske let og ikke tung, som jeg kan huske fra tidligere. Vi er ude af skadestuen kl. 19.35. Heldigvis havde jeg nået at pakke væske og et par af de her lækre proteinbars med, så vi kunne holde os mætte i ventetiden. Jeg er fuldstændig solgt til denne lækre “bandit”.

Bar - skadestuen
“The Bar” er et forrygende mellemmåltid, 130 kcal og den smager pragtfuldt.

Jeg har nu en sovende 14 årig, der synes, det hele er noget møg. Der er fodbold, som skal sparkes i gang i den kommende weekend, og han må ikke spille kampe de næste 3 uger før gipsen er taget af. Han kan dog trods alt træne lidt med, men ikke nærkampe og hvad det nu ellers hedder.

Jeg havde glædet mig vildt til zumba aften. Jeg var så heldig at blive inviteret med til denne event af Lone fra Klinik Unique (hende der giver mig elektroterapi og dermed struttende bryster og min krop mere shape på 1 time).

Sikke en aha oplevelse en helt almindelig mandag aften. Nu er den uge skudt i gang, kan jeg roligt erklære. Vil du holde min cykel, som jeg plejer ar slynge ud, når noget er helt rablende. Det var så sønnens og den er hentet hjem fra den busk han lagde den ind i.

Undskyld Vissenbjerg!

Til alle Jer, som jeg lovede rådgivning, tips og tricks om “BOTOX PÅ FLASKE” alias Visible Facelift fra MOL&B Copenhagen i Vissenbjerg Hallen her til aften, er jeg bare så ked af, jeg ikke kunne møde. I er hjertens velkommen til at smutte ind på shoppen og skrive til mig, så ringer jeg gerne. Husk der er lodtrækning om renseprodukter til en værdi af 498 kr. i august, hvor der er et lod for hvert produkt du køber. Andre interesserede i rådgivning er naturligvis også hjertens velkomne.

Jeg håber I havde en forrygende aften.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Tilmeld dig love2live nyhedsbrev og få nyheder, events og konkurrencer fra bloggen. Vi ses i din indbakke.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *