Blog

Takeover På MitOdense & Nyt Job Via Mit Netværk

7. januar 2018 MissK 0Comment

Takeover & Nyt Job

Takeover på Instagram i denne uge for MitOdense har igen været en fornøjelse at være så privilegeret at få lov til. Jeg nyder at blogge om min by på denne profil. Det giver så meget anledning til at lege turist i egen by. Det nyder jeg helt vildt.

Takeover MitOdense - Love2Live - Kristina SindbergFynsk Brunsviger & En Tur På Sygehuset

Noget af det mest populære er altså Fynsk brunsviger bum… Ikke så meget pjat med det (Se historien om den Fynske brunsviger HER). Jeg smuttede ind tirsdag eftermiddag hos Folkebo´s Bageri i Odense for at købe denne Fynske delikatesse og tage med på job næste dag, men så var det jeg tog et styrt af de værre efter lige at have været inde og stikke næsen i et ordenligt bundt hyacinter. Jeg snublede og faldt voldsomt ned på min højre skulder og afsted det gik til Skadestuen. Nå… Ingen brud “kun” nogle beskadigede sener og dermed højre arm i slynge…

og det er unyttigt på den ikke så fede måde, når jeg er højrehåndet.

Takeover MitOdense - Love2Live - Kristina Sindberg - Bloomit

Nyt Job i MitOdense hos BroadWay

Endelig skete det. Jeg er startet på nyt job. Har ledt efter det helt rigtige for mig med et brancheskift, samt med opgaver indenfor marketing og salg. Jeg havde nøje defineret mit drømmejob. Det kan jeg varmt anbefale, samt at have is i maven, såfremt du går med samme drøm om at tage et karriereskifte. Lav dit eget stillingsopslag med alt det du ønsker skal være i et job og det du er mest glad for at arbejde med og

GO FOR IT!

Takeover MitOdense - Love2Live - Kristina Sindberg - BroadWay Plankegulv

Det virkede for mig og jeg er efter kun en 4 dages arbejdsuge så glad for alle mine nye opgaver og søde kolleger. Jeg arbejder med naturen eller rettere plankegulve hos BroadWay Plankegulv

Takeover MitOdense - Love2Live - Kristina Sindberg - BroadWay Plankegulv
Her i dette smukke hus lidt udenfor Odense har jeg kontor.

Ikke at dette indlæg skal være et reklamehost, men mere en jublen med armene over hovedet over, at være så heldig at finde drømmejobbet. Dette lykkedes udelukkende grundet mit netværk, som præcist vidste, ud fra hvad jeg havde fortalt om, hvad jeg drømte om at lave og dermed let kunne pejle sig ind på mig, hvis de hørte noget rundt omkring. Jeg er meget taknemmelig og håber det kan inspirere andre, der vakler til at lave dette lidt omvendte stillingsopslag, omkring hvad der virkelig betyder noget i et job. Nu glæder jeg mig til at møde en masse andre mennesker, der brænder for interiør og det kreative, samt ikke mindst at få talt med en masse mennesker om kommende byggerier eller renoveringer. Jeg er allerede i dialog med flere, som er nogle skønne ildsjæle.

Psst….. Her et indlæg med mere brunsviger og et gammelt butikstorv, som er noget helt særligt:

Folkebo Butikstorv – Alt Er Som Det Plejer Også Brunsvigeren

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *