Blog

Best Nine 2017 & Vild Debat På Love2Live

28. december 2017 MissK 0Comment

Best Nine 2017 & Vild Debat På Love2Live

Best Nine 2017 på Instagram kiggede jeg lidt på i går. Sikke mange minder for det forgangne år. Prøvede denne her med Best Nine 2017, hvor så meget af det jeg holder mest af dukkede op som de mest populære billeder. Jeg har selv nogle favoritter både af disse, men også andre af mine billeder ovre på min Instagram profil. Du kan finde mig på Instagram HER

Best Nine 2017 Instagram - Kristina Sindberg

Et Indlæg Der Skabte Vild Debat

I mine Best Nine 2017 af mine indlæg er der et som skiller sig særligt ud. Det handler om, hvorvidt vore unge mennesker skal betale hjemme og i givet fald hvor meget. Sikke en lang tråd med masser af gode input både fra læsere, som havde været lige der med deres unge mennesker og fra andre, som stod i en situation, hvor dette var oppe og vende. Fælles var at de unge trods en vis modvilje til at starte med efterfølgende skrev at de faktisk var virkelig glade for at de var blevet bedt om at lægge en skærv derhjemme. Du kan læse mit indlæg HER – ovre på min Facebook side for Love2Live kan du se de mange gode tips og tanker i forbindelse med indlægget.

Hvad er dine Best Nine 2017 ?

Er du også på Instagram kan du også finde dine Best Nine 2017. Link HER – Læg det op og lav et tag med #love2live så vil jeg nyde at se dine momenter i det forgangne år via dette hashtag.

Jeg ønsker Jer alle et Godt Nytår fyldt med alt det, I finder mest værdifuldt i livet.

Kærligst Kristina

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *