Blog

Suzanne Bjerrehuus Tip Jeg Er Vild Med

14. november 2016 MissK 0Comment

Et Tip Fra Suzanne Bjerrehuus

Suzanne Bjerrehuus siger mangt og meget. For en del år siden udtalte hun, at det at tage sig et glas champagne med på badeværelset og nyde at være kvinde, imens der blev badet og cremet og hvad vi nu hitter på i vore skønhedsritualer er en sand nydelse og alle burde gøre det. Det tip er jeg vild med. At tage min morgenkaffe med mig og nyde denne er et af hverdagens små glimt, imens jeg bader, cremer og lægger makeup.

Suzanne Bjerrehuus og love2live

Forkæl dig selv

Tippet fra Suzanne Bjerrehuus er hermed givet videre. Forkæl dig selv med din kaffe, champagne, smoothie eller det der nu lige passer dig og nyd fuldt ud at være kvinde og forær dig lidt ekstra luksus til din hverdagsmorgen eller hvornår på døgnet, det passer dig. Det tager ikke så meget længere tid for mig. Det bibringer en skøn ro, fordi jeg føler, at jeg gør noget ekstra for mig selv, som giver en styrke og selvtillid, samt ikke mindst nydelsen af at være kvinde og dyrke min feminine side.

OG… Jeg smiler bare løs bagefter denne lille luksus oplevelse med i morges min kaffe og mine hudplejeprodukter og kosmetik. SKØNT

Forfriskende at høre tips og “skæve vinkler”

Jeg har altid været vild med at høre Mads & Monopolet og høre Suzanne Bjerrehuus give sit besyv med. Forfriskende, dybtfølt, eftertænksomt og nogle gange bare lige fra hoften. Skønt at der er plads til dette. Jeg snupper herfra mange små tips med videre ind i mit liv fra diverse paneldeltagere, og lytter med iver (og nysgerrighed) til diverse dilemmaer.

Du kan følge videre med om Suzanne Bjerrehuus her  – Jeg er en følger, fordi der kommer de her skæve vinkler indimellem og så er det rart at kunne se selv de tunge drøje ting i livet og Verden med lidt andet touch også.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *