Blog

Black Friday – Her Kvik Klik Liste med Links

12. november 2016 MissK 0Comment

Kvik Klik Liste Til Black Friday

Kvik Klik Liste med et hurtigt overblik og rabatkoder til Black Friday den 25. November 2016. Jeg kunne godt skrive en laaaaang afhandling om alle de fine ting, som jeg kunne tænke mig fra diverse webshops, som tilbyder masser af rabat og rabatkoder til Black Friday den 25. November.

 

Black Friday kvik klik med love2live
Her lige en drømmeliste til Black Friday for mig.

Jeg lader være, og I får lige her spot on en liste med webshops, der er fyldt med “Kvik Klik” i stedet. Sidste år købte jeg masser af mine julegaver og lidt vintertøj, ting til hjemmet og adventsgaver på Black Friday. YES… Det var skønt at have pakkerne i hus inden december. OG…De var større end de plejer. Derfor gentager jeg succesen i år og beder familien om ønskesedler til jul nu.

Kvik Klik drøm til Black Friday

Jeg er vild med at forkæle og give gaver, så det er en sand drøm for mig at kunne videregive en liste med alt de shops, der til dato har tilbud i masevis på Black Friday. Det koster ikke ekstra at benytte kvik klik link. Se om for yderligere. Here we go:

Hos DuGlemmerDetAldrig.dk køres der Black Friday med 25% rabat på ALLE oplevelser.

2trendy.dk giver Black Friday og weekenden (fra torsdag d. 24/11 kl. 16.00 til og med søndag d. 27/11) 20% i rabat på alt på hele webshoppen.

Ovellie har lavet en rabatkode til Black Friday. Koden hedder BLACKFRIDAY15 og giver 15% rabat 25/11

10% hos Cykelpartner.dk 25. – 27. November 2016 – Rabatkode: black10 

Saxo tilbyder en Black Friday rabatkode der hedder BF771 – Gyldig fra: 25/11 – 25/11. Giver: 10% rabat ved køb over 499 kr.

Scandinavian Brandhouse giver 10% rabat her i julehandlen i hele november og december. Brands: Sødahl, Rosti Mepal, Nuance, Mette Blomsterberg, Soehnle, Holm, Severin, Mads Stage, Jacob Jensen Mylock, Bitz og A Simple Mess.

Boboonline.dk – Møbler og Interiør

VERA VEGA kører en Black Friday kampagne med 25% rabat på øreringe og halskæder den 25. november. Koden hedder Black Friday og starter den 24. og slutter den 26.

Stay tuned… Er sikker på, der kommer mere til Black Friday den 25. November 2016 o så laver jeg en kvik klik liste mere.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.