Blog

Vil du have strålende øjne som celebrities ? Check dine øjenbryn nu…

24. august 2016 MissK 0Comment

Dine øjenbryn er som en ramme om et smukt maleri

Vil du have det der ekstra som Hollywood kvinderne, andre celebrities og hende den smukke veninde, der altid kan et eller andet med sine øjne og få andre til at føle sig som noget særligt ? Så er det øjnene der gør det. Få styr på “buskene” og marker dem med farve, så har du rammen om det smukkeste maleri: DIG!

Jennifer Aniston - love2live - Kristina Sindberg - øjenbryn
Brynene gør bare noget helt særligt, som får Jennifer Aniston til at stråle. Forestil dig at hendes bryn var helt lyse. Nej vel ?

Professionel hjælp ? Eller vil du klare det selv ?

Mange af os har i mange år selv plukket løs og farvet vore øjenbryn selv. Det er bedre end at lade stå til. Andre har aldrig gjort noget ved deres bryn og er heldige fra naturens hånd. Jeg har oplevet på makeup kurser, at kvinder decideret får et chok, når de ser sig i spejlet efter at have fået markeret deres bryn. Der kommer højlydte udbrud: Aijjj…. Det er for meget!!! OG her taler vi ikke om, at der er lavet “skovsnegle” bryn, men blot givet lidt karakter med farve. De øvrige kvinder på kurset har været dybt fascineret.

Der skal bare lige gå et øjeblik, som hvis du har fået ny frisure

Jeg anbefaler at du benytter en professionel til at rette og farve dine bryn. Måske ikke hver gang, men til at styre brynene for dig. Hun har lys og forstørrelsesglas (ikke at der er noget i vejen med mit syn… men alligevel). Det giver et godt fundament til selv at vedligeholde og sikre dine øjenbryn er de smukkeste og velformede efter dit ansigts og øjnes proportioner. Vi “tuller” tit ind i en vane, så skarpe øjne på og dine øjne kan lave “mandel-smut-øjne” til hele Verden.

EN UNIQUE RAMME

Har jeg fået lavet over et par gange hos skønhedsklinikken Unique i Odense. Mine øjenbryn trængte til at blive formet, da jeg selv havde plukket dem med en pincet igennem mange år.

love2live - øjenbryn love2live - øjenbryn efter farve og retning

Før billede inden øjenbrynene var farvet og rettet.

 

 

 

 

 

Efter billede. Her er mine øjenbryn farvet og rettet.

 

 

 

 

 

Jeg har valgt at vise billeder, hvor jeg ikke har noget makeup på, da det ret tydeligt illustrerer, hvor meget det gør, at have sine øjne rammet ind.

Prøv det og lys som en stjerne. Her i sensommeren, hvor vi stadig har lidt gylden lækker farve, giver det mulighed for ikke at bruge så meget makeup, da blot dit ansigt er rammet ind, kan du nøjes med ganske lidt for at lave dine “mandel-smut-øjne” og lyse op på dine røde løbere.

 

Kærligst Kristina / LOVE2LIVE

PS: Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev herunder. I dette sender jeg nyheder, events og konkurrencer fra bloggen. Jeg lover ikke at spamme dig, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *