Blog

F… Cancer – Hvilken behandling skal man vælge ?

23. august 2016 MissK 0Comment

Cancer og behandling. Hvad skal man vælge ?

Vi har alle prøvet det, tror jeg desværre. Et familiemedlem, en nær ven / veninde, kollega eller pårørende får cancer. Jeg har prøvet det, og står nu i det igen. Hvad skal man vælge af behandling ? Hvordan trøster og opmuntrer jeg lige præcis dette menneske, der står mig nær, eller som jeg har en mere fjern tilknytning til ?

Trøst og støtte

Jeg mener, at man skal mærke godt efter. Er du meget tæt på den kræftramte, så er du selv i den dybeste sorg, men uanset kan du være den, der giver det, der skal til af støtte, empati og trøst. Det er svært, fordi du som ægtefælle, samlever eller barn af den kræftramte selv har behov for trøst. Har du behov for hjælp findes dette hos Kræftens Bekæmpelse. Er du ven / veninde, kollega eller fjernere pårørende, tænker jeg, at det for mig er vigtigst at tale om det som den kræftramte har behov for i forbindelse med sygdommen, men ligeledes støtte op med nogle initiativer til at tale om alt muligt andet, således den syge får “et pust af frihed” fra alle de grimme tanker, der konstant fylder.

Behandlingsformer og meninger om disse

De mest almindelige behandlingsformer jeg hører brugt, er kemoterapi og strålebehandling. Men hvad nu hvis der findes noget derude, som ikke slår hele den “indre mark” ihjel, og som virker. Dette dilemma interesserer mig en del, da jeg savner at vide mere om alternativ behandling, der virker. Det er ikke noget “man tør” at benytte så meget (på trods af resultater), da disse ikke er anerkendt i Danmark. Jeg har valgt at bakke et menneske jeg har kær op i dette valg, da det er en livsholdning vedkommende har til ikke at slå raske celler ihjel.

For hvem er jeg, at kunne sige andet ?

Det er ikke mit liv, der er på spil mod kræften. Og hvis det lige præcis er dette, der er det rigtige for et bestemt menneske, så er det det rigtige valg. Det er noget af det mest rædselsfulde ved cancer. Virker behandlingen ? Findes der noget andet end de gængse helbredsformer, som blot ikke er udbredt her i Danmark ? Jeg har valgt at fortælle, hvad jeg forestiller mig, at ville benytte af behandling mod en bestemt kræftform, men på samme tid mærke godt efter at det er min kæres eget valg, der træffes og at fortælle at jeg bakker dette op.

Har Rigvir resultater på cancer ?

Dette har jeg læst en del om. RIGVIR blev opdaget og udviklet af Professor Aina Muceniece. I 1960 opdagede hun, at virus var i stand til at ødelægge cancerceller og begyndte at udforske dette fænomen. Hendes team fandt ud af, at specielle virus fra sunde børns tarme, var i stand til at udrydde ondartet cancer. Du kan se kilde forneden af indlægget og læse mere.

Rigvir Cancer
Rigvir skulle virke som på billedet.

 

Kan du hjælpe med din viden ?

Det er ikke let at finde vejen i alternative behandlinger. Jeg vil meget gerne vide, om der er nogen, der har erfaringer, eller arbejder med alternativ behandling af cancer, således jeg kan videreformidle dette. Jeg lover fuld diskretion, såfremt du ønsker dette. Du kan skrive i kommentarfeltet herunder eller på Love2Live på Facebook  Såfremt du ønsker fuld diskretion, kan du skrive på min mail: blogger@love2live.dk  På forhånd tusind tak.

Kærligst Kristina / love2live

Støt Kræftens Bekæmpelse og køb armbåndet Fuck Cancer.

Stafet for livet er en anden måde at støtte på.

KILDE  er Helseurt.com, hvor jeg synes den mest oplysende information for mig har været om Rigvir.

PS: Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev herunder. I dette sender jeg nyheder, events og konkurrencer fra bloggen. Jeg lover ikke at spamme dig, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *