Blog

Dermaroller til en unique ansigtsbehandling

25. august 2016 MissK 0Comment

En synlig effekt af udstråling og mindre rynket hud med det samme, fik jeg med Dermaroller behandling

Nåle der i hundredvis perforerer huden. Nej tak, tænkte jeg, da jeg første gang læste om denne behandling. Derimod talte resultaterne til mig med stor fede bogstaver. Så forleden hoppede jeg i stolen hos Lone i hendes skønhedsklinik for at få en glattere, spændstigere og mindre rynket hud. Jeg har læst i forskellige artikler, at ved kliniske forsøg ses at huden absorberer ingredienser fra dine cremer 40 gange bedre efter behandling med Dermaroller.

Tag behandlingen med Dermaroller på en klinik

I stedet for at købe sådan en “ruller” selv, synes jeg, at det her med at lægge sig på en blød briks (der samtidig giver massage) er en luksus. Det giver mulighed for at “hive stikket ud” en times tid i en travl hverdag. Jeg kan på det varmeste anbefale Lone, der ejer Klinik Unique i Odense. Hun er ærlig og særdeles kompetent. Ikke noget med at “myre” en masse unødvendige produkter ind i samtalen undervejs. Jeg har oplevet dette andre steder, og synes det forstyrrer mig.

love2live - Dermaroller - MOL&B
Der blev brugt MOL&B Copenhagen hudplejeprodukter i forbindelse med behandlingen med Dermaroller.

Ubeskrivelig velvære

Behandlingen i sig selv er lidt ala når du skal have masseret kroppen godt igennem og du oplever at det gør lidt AV de her steder, hvor der er muskelspændinger. Bagefter den her forløsning af velvære. Da Lone lavede behandlingen med Dermaroller og kørte rundt med denne i mit ansigt fyldt med de mikroskopiske små nåle prikkede det i huden. Herefter fik jeg en beroligende maske på. Jeg lå med denne på helt for mig selv, imens jeg hørte blid musik og stolen masserede min ryg og lænd imens.

TADA…. Resultatet efter Dermaroller

Jeg kunne tydeligt mærke lige efter behandlingen, at min hud arbejdede på højtryk. Der var virkelig sat gang i hudcellerne. Det var som om de holdt fest og dansede til høj bas og med masser af rytmer. De var simpelthen i gang med at hjælpe produktionen inde i min hud med at forbedre dens spændstighed, således den nu er synligt forynget.

Dermaroller - love2live -MOL&B
Total afslappet og lige vågnet op til virkeligheden og en synligt forynget hud.

 

Tag en tur på skønhedsklinik og giv dig selv en luksus oplevelse og ikke mindst en endnu smukkere hud. 3 behandlinger er det bedste, blev jeg fortalt for maksimal effekt. Du kan læse mere om Klinik Unique og kontakte Lone for yderligere.

Forkæl dig selv, det bibringer selvtillid, glæde, udstråling og et lille pust fra hverdagens trummerum. Jeg føler mig i endnu højere grad feminin efter sådan en behandling.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du, at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden og få nyheder fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *