MODE

Sommer 2017 Og Nogle Nye Fede Salsa Rytmer

27. april 2017 MissK 0Comment

Sommer 2017 og de lækreste salsarytmer.

Uret siger sommer 2017 og med lidt held bliver vandet snart lidt varmere, så der kan bades igen på de mange lækre strande, der omgiver os i vores skønne land. Jeg har overvejet at blive vinterbader, men det tiltaler mig ikke særligt. Jeg er til solen og lange og mange ture i vandet.

Sommer 2017 - love2live - Kristina Sindberg

 

So here we go sommer 2017…

Afsted til vandet. Her er jeg taget til et af mine favoritsteder, som ligger ved Faaborg på Fyn – Klinten hedder stedet. Her er der både mulighed for at springe direkte ud på dybt vand eller vælge selv at spadsere ud igennem bølgerne til vandet når navlen. Jeg smuttede i en super lækker jakke, der kunne holde mig både varm og lidt tildækket. Jeg er normalt ikke så meget til “cowboy” looket, men denne fra Won Hundred, synes jeg er virkelig fin, og kan dresses med både badetøj eller en smuk aftenkjole, så det giver et look med kontraster. Skoene har jeg fundet hos Kurt Geiger i England og jakken hos Onkel P i Odense, der har de lækreste ting også til kvinder. Jeg kalder dem for sjov Tante P.

Sommer 2017 - love2live - Kristina Sindberg

Salsarytmer Sommer 2017

Noget der virkelig fyrer op under mine sommerfornemmelser er salsarytmer. Det minder mig om sol, sensualitet og livsglæde. Jeg er vild med disse rytmer fra Justin Bieber. De minder mig om en lille hyggelig bar i København, hvor vi var nogle piger, der i sin tid altid mødtes og indtog denne med vrikkende hofter til netop salsarytmer.

https://youtu.be/HFI0CwQFStY

Her får du lige Despacito i en efter min mening endnu mere autentisk udgave med masser af den der sensuelle udstråling, som sol og sommer især fremkalder i mig:

Links:

Jackie Denim Jacket, Light Blue – SS17   Top 20: Københavns bedste værtshuse   Solbriller Ray-Ban  

Bikini – Filippa K   Filippa K

Foto Credit: @ceciliefalcks

Har du tips til sommer 2017 med alt fra gode strande, sommer musik, lækkert badetøj eller andet, så skriv endelig til mig herunder. Jeg er vild med inspiration og nyder alle Jeres kommentarer og beskeder.

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *