Forårsrengøring af dit liv

Blomsterne springer ud og solen skinner…. og det er tid til forårsrengøring. Jeg synes det er noget af det mest forfriskende og “rensende” for mig, at skille mig af med alt det unødvendige. Jeg tænker ikke kun på at sortere ud i mit klædeskab, det kan også være andre ting i hjemmet, pc’en eller bekendtskaber . Foråret appellerer i høj grad til at tage et kig på alt det, som gør livet endnu skønnere og strålende.  Så ud med alt det der er Bah… og ind med følelsen af forfriskende sol og lys i livet.

Forårsrengøring - 20 tips - love2live - Kristina Sindberg

Her får du 20 tips til forårsrengøring

Hjemmet:

 1. Start med at gå alt dit tøj, sengetøj, håndklæder og sko igennem og smid det ud du ikke har behov for mere. Hvad bruger du ? og hvad har du ikke brugt i det seneste år. Har du ikke brugt noget i et år, så ud med det.
 2. Ryd ud i dit køkken. Gå alle skabe og skuffer igennem. Check datoer ud på alle dine råvarer og smid alt ud der er blevet for gammelt. Lav en huskeseddel på det som der skal købes nyt af.
 3. Tag et kig under din seng. Ryd ud i det du finder. Ofte er det noget, som du ikke ville savne, der har det med at “snige” sig derind. Støv af og gør rent under din seng bagefter.
 4. Check din kosmetik, hudpleje og parfumer ud. På samme vis som med madvarerne og tøjet. Bruger du det ikke, eller er det blevet for gammelt så FARVEL…
 5. Har du et skrivebord, så gå alle noter, sedler, lapper, kuglepenne (virker de ?) og alt det andet igennem.
 6. Har du også sådan et sted, hvor alle kvitteringer lander ? Så gå dem igennem og smid alle dem ud, du ikke har brug for.

Forårsrengøring af bilen

 1. Op med handskerummet og få ryddet ud i dette. Tag et kig under sæderne og i sidedørene om der skulle være noget der liiige er landet der, som skal smides ud
 2. Gør bilen ren bagefter både indvendig og en tur i vaskehallen.

Forårsrengøring - 20 tips - love2live - Kristina Sindberg

Forårsrengøring af din PC

 1. Mængden af alt muligt forunderligt har det med at hobe sig op i min pc, Ipad og telefon. Gå dine billeder, dokumenter, Apps etc. igennem og slet alt det du ikke har brug for.
 2. Forny dine passwords. Det er ikke den sjoveste ting i Verden, men i disse tider en super god ide´.
 3. Har du gamle film og optagelser liggende på din pc, så gå disse igennem og slet dem du ikke ser eller bare har glemt du har.
 4. Afmeld de nyhedsbreve du alligevel ikke læser.
 5. Gør alle dine devices rene til sidst.

Forårsrengøring - 20 tips - love2live - Kristina Sindberg

Forårsrengøring af bekendtskaber

 1. Tag en beslutning om at få lukket ned / af for de bekendtskaber der dræner dig for energi og glæde. Stop med at integrere med dem.
 2. Mærk efter om der er personer i din venskabskreds, som du ikke får set og hvis selskab du nyder og gør dig glad, imens du kan føle du har lov at være lige præcis dig.
 3. Har du en liste med opskrifter eller lignende, som du har fået af venner eller bekendte liggende og som stresser dig at du ikke har fået gjort noget ved og givet tilbagemelding ? Så smid den ud. Dine venner vil sagtens kunne forstå dette.

Forårsrengøring af dig selv

 1. Planlæg tid til manicure, pedicure, en klipning, massage eller lige det du føler for vil give dig følelsen af velvære.
 2. Ud med fortrydelse og grublerier og ind med nuet. Du har lært af fortiden og brug dine erfaringer i fremtiden.
 3. Kig dig i et spejl og lær at elsk din krop i stedet for at fokusere på det, der kunne være bedre i din forestilling om den perfekte krop.
 4. Lav forårsrengøring af dine rutiner. Find de ting i livet, som gør dig glad. Stop med at gå til spinning, hvis du synes det er frygteligt. Sluk dit tv når der er udsendelser, du alligevel ikke interesserer dig for. Gør det dig gør dig glad og får det bedste frem i dig.

Rigtig god fornøjelse med at få din forårsrengøring af dig til at give dig masser af glæde og sol ind i livet.

Mere lyst til rengøring, så check denne artikel ud:

Forårsrengøring: Her er den lette løsning

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.