Mad & Drikke

Svineriet – Imponerende Lækkert Og Fyldt Med Atmosfære

29. april 2017 MissK 2Comment

Svineriet – Imponerende lækkert.

Svineriet er en vinbar eller et vinapotek, som de kalder sig, og det kan jeg godt forstå nu efter at have besøgt dette skønne sted. Jeg har længe gerne ville besøge stedet, og smuttede derind i aftes. OG Wau… Sikke en fantastisk oplevelse. Det lækreste charcuteri, oste og vine serveret med virkelig imponerende engagement.

Svineriet - S´Vineriet - lovelive

Svineriet eller rettere S´vineriet

Bød udover masser af vine på mad. “Den håbefulde håndfuld” er fyldt med det lækreste charcuteri og oste med tilbehør og masser af brød, oliven og olivenolie. Da fadet kom udbrød jeg: “Wau hvor ser det lækkert ud”, hvortil der blev svaret: “jeg nyder også at kæle for det”. Se det er noget, der rykker i mig. Jeg er vild med at de kreative kræfter bag, også kommer og præsenterer maden. Det smagte himmelsk det hele. Ikke noget med at finde en favorit, Alt spillede bare efter min smag. Hvis jeg skal fremhæve noget, er det den hjemmerørte basilikum pesto, som toppede “Den håbefulde håndfuld” fuldstændig op.

Dessert på Svineriet

Her valgte jeg en vin. Why not… Det er jo en vinbar, så hvorfor ikke drikke et lille glas dessert ? Jeg valgte en eiswein fra Canada. Jeg troede egentlig kun, det var fra Mosel området, at disse kunne findes, så lidt klogere blev jeg også denne aften. Jeg fik det sidste, de havde af denne, den næste de får hjem, fortalte den utrolig søde kvinde, som betjente os bliver fra Washington.

Svineriet - S´Vineriet - lovelive
Min dessert….

 

Svineriet – Her vil jeg hen igen

En skøn aften hos Svineriet i Odense i de hyggeligste omgivelser, de sødeste mennesker der betjente mig, og med de lækreste vine og tapas kan jeg varmt anbefale at besøge. OBS ikke sponsoreret, men blot min ærlige og kærlige mening om et virkeligt lækkert sted at tage hen og forkæle sig.

Du finder S´vineriet HER   og kan se deres Ma´kort HER

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

2 thoughts on “Svineriet – Imponerende Lækkert Og Fyldt Med Atmosfære

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *