Mad & Drikke

One Pot – Super Nem Aftensmad Der Smager Skønt

6. maj 2019 MissK 0Comment

One Pot Pastaret

One Pot ? Jeps… Det her er noget af det nemmeste og samtidig lækreste jeg har smagt. Længe har jeg savnet inspiration til fornyelse af opskrifter på aftensmad. Derfor meldte jeg mig til et nyhedsbrev hos søde Ann-Christine, der står bag bloggen Valdemarsro. Hun er så inspirerende, så det er en fryd, og mit køkken er nu blevet en duftende oase af nye krydderier og ingredienser, som jeg nu også selv eksperimenterer videre med.

One Pot - Nem aftensmad - Opskrift - pasta - Valdemarsro - love2live

Hvad Er One Pot Cooking Egentlig ?

For det første er det en nem og hurtig måde at lave mad på. Herudover handler det om ikke at gå på kompromis med smagen og kvaliteten. De fleste lande har deres egen version af one pot. Italienerne har deres risotto og i Spanien har de paella. I Frankrig har de cassoulet – Det der er fælles er, at alle ingredienser skæres og klargøres, og kommes i en gryde, wok, stegeso eller pande på samme tid. Her ligger de så i XX tid og afgiver smag til hinanden.

One Pot - Nem aftensmad - Opskrift - pasta - Valdemarsro - love2live

Jeg lavede retten med Chorizo forleden. Vi havde noget chorizo tilbage fra en tapas dagen før, som jeg brugte. Næste gang tager jeg dog, og skærer tykkere skiver ud fra en hel chorizopølse. MEN… Dejligt dog at kunne bruge sine rester, så de ikke gik til spilde.

One Pot - Nem aftensmad - Opskrift - pasta - Valdemarsro - love2live

Du finder opskriften på One Pot Pasta Med Chorizo Ovre Hos Valdemarsro Her >>>

Jeg er nu ivrig modtager af nyhedsbrevet fra Ann-Christine med de mange lækre opskrifter hun har på Valdemarsro. Du kan snuppe et kig derovre, og jeg kan på det varmeste anbefale at tilmelde dig dette overflødighedshorn af opskrifter lige ind i indbakken hver lørdag, så der let kan handles ind til nye og spændende tiltag i køkkenet.

Smutvej >>>

Du tilmelder dig Valdemarsro Nyhedsbrev Her

Har Du (også) En Sød Tand ?

Så prøv min lette opskrift på en nøddetærte, som smager skønt. Du kan tilsætte lige de bær, frugter og is varianter, som du nyder mest til.

Du snupper opskriften her >>>

Kærligst Kristina / Love2live

PS: Vil du have sidste nyt fra min KLUB Q med events og nye tiltag (og mine Aha-Oplevelser) ? Så tilmelder du dig lige her >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *