Blog

Skilsmisse & Jul Uden Børn

24. december 2018 MissK 0Comment

Skilsmisse og jul uden børn. Her får du min løsning på at komme igennem juleaften uden mine børn – også selvom det nu har varet i årevis, er de værktøjer, som jeg bruger stadig absolut lige gode til at håndtere dette.

skilsmisse og juleaften uden børn - love2live - kristina sindberg

Skilsmisse og Jul Uden Børn – Sådan Gør jeg….

Hvert andet år er mine børn hos deres far juleaften. Jeg finder, det er godt og sundt, at de kan holde jul med deres familier både til den ene og anden side. I starten skulle der lige prøves lidt alternative metoder af, så de (og jeg) fik en slags juleaften, de år som jeg ikke havde dem hos mig juleaften. Den ultimative løsning de og jeg har fundet frem til er, at vi holder julehygge i weekenden før juleaften falder. I stedet for and og ris ala mande får vi i stedet en masse lune retter, samt i år…

Tinderbox Burger

Den får I lige et kig til her og var en storfavorit (og meget mættende). Det jeg egentlig vil sige med dette er at vi er mange, som farer rundt og laver masser af mad i juledagene, men jeg har fundet ud af, at det som mine børn, nyder mest er at vi er sammen og får noget mad, som de holder af og ikke er det, som de skal have på selve juleaften. Så her blev det altså lune retter og Tinderbox burgere.

Hjemmelavet . tinderbox burger - skilsmisse og juleaften uden børn - love2live - kristina sindberg

Skilsmisse Jul & Traditioner

Traditioner for mig er vigtigt, det skal mine børn som sådan ikke “lide under”. Jeg finder det alligevel vigtigt i en tid fyldt med travlhed, online aktivitet og stort pres på de unge for at være fuldstændig klar 24/7 at give dem nogle traditioner med videre. Derfor starter vi altid omkring 1. søndag i advent med at hente vores juletræ. I år gik turen til Langesø Skoven og herefter til den lokale juletræs gårdbutik. Vi kørte hjem med et smukt træ, som var nøje udvalgt. Herefter kørte vi på en skøn Cafe´ i Odense, og spiste lækker brunch og sandwiches.

skilsmisse og juleaften uden børn - love2live - kristina sindberg

Først kommer det i haven at stå med masser af julelys i, og dagen før vi skal holde jul, tager vi det indendørs, og pynter det på selve dagen, hvor vi skal hygge os og fejre julen, selvom det ikke er den 24. december. Vi pynter træet, og spiser vores “ikke julemad” (børnene orker ikke and 2 gange), og jeg elsker dem (også), for at være så ærlige overfor mig om dette. Herefter giver vi hinanden julegaver. En af gangen, så man kan nyde at se hvad hinanden får (også en tradition), OG traditionen er her at den yngste trækker den første pakke, og så kører den ellers på skift med at hente en pakke ad gangen, imens der spises julegodter, grines og snakkes.

skilsmisse og juleaften uden børn - love2live - kristina sindberg

Skilsmisse & Juleaften – Sådan Får Vi Det Bedste Ud af Julen

På denne måde får vi det bedste ud af julen. Selvom der stadig selve juleaften sidder et dybt savn, glædes jeg i mit hjerte over denne før jul juleaften. Den opfylder på bedste vis alt det, som mine børn og jeg nyder mest ved juleaften. OG…. derfor kan jeg den 24. december have denne oplevelse i mit hjerte at tænke på, og glædes over. Jeg kan varmt anbefale at lave traditioner for juleaften på denne måde, hvis I er skilt og “deler” børnene imellem Jer hvert andet år juleaften.

Kærligst Kristina

// Love2Live

PS. Vil du læse mere ? Så tag et kig på dette indlæg i min #vidste du forresten serie.

Tilmeld mit nyhedsbrev herunder og få inspiration og invitationer til events.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *