Love2Live Business

Ny Medarbejder ? Derfor Skal Du Vælge Mig

7. juli 2017 MissK 0Comment

Ny Medarbejder – Jeg Er Klar.

Står du overfor at skulle finde en ny medarbejder ? Vil du gerne slippe for besværet med at betale for annoncering, konsulenter og tiden med dette ? Så tag et kig på mine kompetencer og find hurtigt ud af om jeg igennem disse kan bibringe din virksomhed værdi, og om vi skal tage et møde om mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

Ny Medarbejder – Min Profil

Med min baggrund i salg og markedsføring fra både forsikringsbranchen og kosmetik og hudplejebranchen har jeg arbejdet hele vejen rundt med salgets mange aspekter, og har derfor en unik profil med højt udviklede kommunikationsevner.

Jeg har solid erfaring i salg, service, forhandling, uddannelse, samarbejde og at se og skabe nye muligheder for vækst.

Herudover har jeg også fingeren på pulsen omkring online markedsføring og de sociale medier, via min fritidsinteresse som livsstilsblogger.

Her får du en ny medarbejder med højt drive

Jeg har et højt drive, som genererer masser af idéer og dermed åbning af nye døre. Således forstået at ved at yde en unik sparring og høj service oplever jeg, at både mine samarbejdspartnere, kunder og kolleger motiveres af dette.

Mine kompetencer er:

  • Kontaktskabende, indlevende og samvittighedsfuld.  
  • Resultatorienteret med omtanke for forretningen.  
  • Arbejder struktureret og selvstændigt med teamet for øje og har et højt drive.  
  • Er hurtig til at lære nyt indenfor produkter og systemer  
  • Er en omsorgsfuld kollega og loyal overfor ledelsen

Som person er jeg meget udadvendt, og nyder stor tillid blandt kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Jeg engagerer mig dybt i mit job, og tager gerne del i udviklingen af min arbejdsplads, samt i udviklingen af egne færdigheder indenfor kendte og nye områder. Jeg er ansvarsbevidst, og nyder at arbejde med mennesker.

Interesseret ?

Jeg bor i Odense, og søger primært et nyt fuldtidsjob på Fyn / Trekantsområdet indenfor salg, kundeservice, online, rådgivning, undervisning, event og markedsføring (Ikke telemarketing). Du har måske også en stilling ledig indenfor områder, som jeg ikke nævner her, hvor min profil passer ind, så tøv ikke med at skrive.

Skriv til mig, så ringer jeg dig op, og vi kan herigennem afklare, om vi skal tage et møde sammen om et videre forløb.

blogger@love2live.dk

Du finder min LinkedIn Profil HER

OM Mig – Kontakt finder du HER

Med ønsket om en god sommer og din ny medarbejder på plads snarest, således du ikke skal bruge yderligere tid på dette, men på kernen i dit ansvarsområde glæder jeg mig til at høre fra interesserede.

De bedste hilsner fra Kristina / Love2Live

PS: Har du ikke selv behov for en ny medarbejder, men kender en, som står og mangler en ny medarbejder ? Så send endelig linket her til mit indlæg videre. De små ikoner herunder kan bruges til dette, alternativt får du linket HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *