Blog

Lufthavnsparkering – Ups… Find Løsning Her

6. juli 2017 MissK 0Comment

Lufthavnsparkering er udsolgt.

Lufthavnsparkering Ups… Den er udsolgt. Har du (ligesom jeg) svipset denne “mindre” detalje eller har du taget en her og nu beslutning om at tage på en rejse og der ikke er flere pladser tilbage, så læs mine redningstips her.

Lufthavnsparkering – Her er muligheder

Familie eller venner var de første jeg tænkte på at spørge om de kunne køre mig til og fra efter at have bestilt en “pludselig indskydelses rejse”. Der var nul muligheder at finde. I Hamborg kunne der dog parkeres ved et shopping center for ca 500 kroner. Hertil kommer så en taxa til nogenlunde det samme. Billund nope… Her var heller ikke noget at finde og heller ikke København på mine datoer.

Lufthavnsparkering - hotelophold - love2live

Snup en overnatning og få lufthavnsparkering

En overnatning inden afrejse, hvor der kan parkeres i den periode man er afsted er en dejlig mulighed for en god start på ferien. Der findes masser af hoteller, B&B, kroer og private, som tilbyder dette. For mig behøver dette ikke at være vild luksus. Men er da ok, hvis det er :). Et værelse med seng, et badeværelse og aftale om lufthavnsparkering i den periode jeg er afsted kommer i første række.

Her finder Bed & Breakfast overnatningssteder ->->-> 

Her finder du flere mulige overnatningssteder i Danmark og Tyskland ->->-> 

Her finder du hotelophold i Danmark og Tyskland ->->->  

Lufthavnsparkering - hotelophold - love2live

Her finder du lufthavnsparkering når du er i god tid eller hvis du skulle være heldig at der er plads til din bil:

Københavns Lufthavn     Billund Lufthavn   Hamborg Lufthavn 

Så snup en kombination og smut afsted på din ferie med bilen godt parkeret, imens du nyder oplevelser i ferien. Jeg har fundet min løsning, og kan nu smide panikken overbord og nyde forventningens glæde fuldt ud inden ferien. Har du gode tips til lufthavnsparkering, så skriv dem endelig herunder i kommentarfeltet til glæde for rigtig mange, der lige nu mangler plads til bilen ved diverse lufthavne.

Rigtig god ferie.

Pssst… Har du ikke fundet dit feriested, så kan du lade dig inspirere af disse indlæg:

Her er tips til miniferie og oplevelser både for par og for familier med børn  

En Guide Til Oplevelser i Danmark   (dette indlæg er skrevet i efteråret, men oplevelserne holder 100% efter min mening)

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Dette indlæg indeholder reklamelinks, det koster ikke dig ekstra at benytte disse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *