Skønhed

Skønhed & Fashion Favoritter Juli 2017

8. juli 2017 MissK 0Comment

Skønhed & Fashion

Skønhed skal der fyldes på i min Juli. Både indefra og udefra. Jeg er vild med den lille nederdel fra Karen Millen med toppen fra Gustav til. De passer perfekt sammen. Jeg har dog ikke endnu haft fornøjelsen af at smutte i dette sæt, men en tur til sydens sol skal inden længe få gjort noget ved det.

Skønhed og fashion - love2live- kristina Sindberg

Skønhed i solen med en god bog

Jeg er vild med solens varme og at svømme i både havet og i en pool. Nok mest havet med en maske og snorkel. Jeg er vild med at snorkle rundt i middelhavet ved klipper og se de smukkeste fisk, søpindsvin og andet forunderligt, vi ikke ser herhjemme i vore farvande. Når jeg ligger i en strandstol nyder jeg en god bog. Jeg låner ofte disse på eReolen – Her findes alverdens bøger at vælge imellem og jeg skal have fundet mig nogle gode titler og downloadet disse, så de er klar til at blive læst i ferien sydpå. De ligger på både min Ipad og telefon, så er der altid en god bog i nærheden. Min søn henter engang imellem også en bog ned og kan læse på sin egen telefon. Det er altså smart.

Skønhed og hvad en ny duft et nyt sted gør

Jeg har købt en for mig ny duft. Den er fra Hugo Boss og hedder The Scent. Den dufter mildt af både frugt og blomster og er med et touch også ret sensuel i sine noter, synes jeg. Jeg har netop åbnet den for at kunne beskrive den for Jer. Den er pakket ind igen, idet jeg har det sådan at hvis jeg skal til en ny destination på ferie, så køber jeg en duft…

Skønhed og fashion - love2live- kristina Sindberg
Hugo Boss – The Scent For Her er min nye duft til min sommerferie.

Som til evig tid vil minde mig om det sted.

For skrækkelig mange år siden købte jeg en duft: Paris fra YSL, den tog jeg med på min første skiferie. Hver gang jeg dufter denne i dag er det som at være i Italien på ski, selvom det er 30 år siden. Wau… Dette har jeg med mange dufte, og er en fantastisk måde at holde fast i steder, oplevelser og minder. Prøv det af, det er vidunderligt efter min mening.

Ling Skin Care er skønhed ud over alle grænser

Mine nye produkter fra Ling Skincare, som har givet min hud en vildt flot udstråling og på samme tid mindsket mine både tørhedsrynker, samt de lidt grovere af slagsen skal bare med i feriekufferten. Jeg fandt disse via spashop.dk, du kan checke dem ude HER og se min anmeldelse af produkterne via linket herunder ->->->

Yngre Og Fastere Hud Fyldt Med Udstråling 

Skønhed - Yngre og fastere hud - Love2Live - Kristina Sindberg

Den fineste toilettaske fra Moshi Moshi Mind fyldt med skønhed

Skal naturligvis også med. Jeg er vild med Moshi Moshi Mind. Både deres te, som jeg nyder hver aften og jeg har også fundet lidt andet lækkert at give mig selv forkælelse af skønhed på derinde. Jeg er vildt glad for at de også er åbnet i Odense. Du kan se om de også holder til nær dig HER – Jeg nyder at komme ind i den helt vidunderlige atmosfære, som jeg oplever derinde.

Skønhed skal toppes op i hårtotterne

Min hårpleje rutine er vist som de fleste andres, men i sydens sol og når der bades i både saltvand og klorvand, så skal der lige lidt ekstra til. Jeg skal prøve en cream heat spray af fra Maria Nila på min ferie. Den er plejende og varmebeskyttende, så jeg tænker det er en god combi at have med i tasken. Så kan jeg både få repareret håret og beskytte det mod mere “ballade” fra mig, når der skal fyres op for frisuren, når jeg skal sætte håret inden der skal spises ude på diverse restauranter i de sydlige himmelstrøg. Du kan læse om den inde hos Pudderdåserne i deres indlæg:

Månedens Favoritter

Skønhed til neglene

Det er ikke kun i juli, det er hele året at jeg er vild med denne stærke koralrøde lak fra OPI. Jeg synes både den er smuk til gylden hud om sommeren, men ligeså til mineblege hænder om vinteren. Den holder perfekt og er let at påføre, idet penslen er virkelig let at fordele farven ud med. Det samme gælder Essie. Her har jeg netop fundet en smuk farve, som oveni er på tilbud lige nu.

Skønhed - love2live - power pause - energi

En sommerhat og så afsted ud på oplevelser i juli med mine…

Skønhed & Fashion Favoritter

Jeg ønsker dig en vidunderlig sommerferie og hvis du har kunnet bruge mine tips, så snup dem endelig med. Har du noget, som du er vild med at have i kufferten til rejser ? Så skriv endelig gode tips i kommentarfeltet. Jeg er vild med inspiration og ved godt at I er mange der i stedet bruger min kontaktformular til at skrive til mig. Det er også helt i orden. I skal bare vide at I altid er velkomne herunder, det giver en dejlig dynamik, som også kan inspirere andre kvinder.

Tusind tak fordi I læser med og alle Jeres beskeder, som I er så søde at skrive til mig. Det varmer mere end I aner.

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Dette indlæg indeholder reklamelinks, det koster ikke dig ekstra at benytte disse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *