Blog

Noyer er smukt dansk design til dit hjem

3. august 2016 MissK 0Comment

Noyer er smukke danske håndlavede ting til dit hjem

“Noyer startede med et skærebræt, men den stadigt voksende produktserie indeholder bl.a. også smørebrætter, knivmagneter og forskellige typer af borde”

Noyer Knivmagnet kr. 999,-
Noyer Knivmagnet fra 999 kr – 1.699 kr

Jeg har fundet de fineste og lækreste ting til hjemmet, som jeg bare må dele med Jer. Helt enkelte, håndlavede i Danmark og unikke hver og en. Jeg har valgt mine favoritter ud og sat dem ind herunder. Du kan se dem fysisk hos flere forhandlere bla i Illum, men jeg er lidt en online shopper og elsker at få leveret lige til døren.

Se nogle af de fine ting herunder og besøg Noyer´s hjemmeside HER

Noyer Forskærerbræt 1599,-
Noyer Forskærerbræt 1599 kr.
Noyer Bordlampe 999 kr.
Noyer Bordlampe 999 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noyer Sofabord 19.999 kr.
Noyer Sofabord 19.999 kr.

Jeg er helt pjattet med et lille sofabord, som jeg længe har været på jagt efter. Jeg faldt over et billede med en stol på Instagram, som jeg har 2 af mage til, som jeg fik fra min mormor. De er virkelig smukke og betyder meget for mig på samme tid.

Jeg har desværre aldrig har brugt dem til andet end pynt, fordi jeg netop manglede et bord, der kunne give dem et lækkert twist af noget moderne. Du kan se billedet her

Har du inspiration til hjemmet, eller andre gode tips du vil dele med mig og bloggen ? Så skriv endelig herunder eller på Facebook under indlægget. Det er altid inspirerende at opdage noget, der måske har været at få længe, men som er nyt for andre. Det nyder jeg.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du opdateringer på nyheder,  konkurrencer og events med bloggen ? Hvis du ikke vil misse dette, så tilmeld dig i dag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *