Blog

Vind MOL&B Rensepleje med love2live

3. august 2016 MissK 0Comment

Vind renseprodukter med love2live

Vind Vind Vind… Jeg er bare så glad. Tusind tak for en fantastisk modtagelse af, at jeg nu forhandler MOL&B hudpleje. Det er helt overvældende. Det skal fejres med en konkurrence om de lækre renseprodukter fra serien.

GENTLE SKIN CLEANSER og REFRESHING SKIN TONER

De har en samlet værdi på 498 kr.

Når du bestiller varer i august, er du automatisk med i lodtrækningen om de lækre renseprodukter. Alle Jer der allerede har handlet, har også et lod i konkurrencen.

For hvert produkt du køber får du et lod, således dine vinderchancer øges.

MOL&B Renseprodukter - vind med love2live

Så hvordan gør du nu, tænker du måske… Du går ind her og bestiller

Ønsker du rådgivning om produktvalg, så benyt mail adressen på siden du kommer ind på. Skriv til mig, så finder vi din løsning.

Lidt om renseprodukterne du kan vinde:

Mol&B Gentle Skin Cleanser er en ikke-skummende gel, der skånsomt fjerner makeup, fedt og snavs fra huden uden at udtørre den. Huden efterlades frisk og ren, så den forberedes til din yndlingscreme. Gentle Skin Cleanser er beriget med vitamin B3 og provitamin B5 samt nærende Macadamia olie og økologisk hybenkerneolie.

Mol&B Refreshing Skin Toner er en alkoholfri toner til tør hud, der virker opfriskende, blødgørende og lindrende på huden uden at udtørre den. Renser huden blidt for urenheder og efterlader den blød og silkeglat. Refreshing Skin Toner er beriget med et naturligt kompleks af fugtgivende og fugtighedsbevarende ingredienser fra Hydroveg® VV samt nærende og beroligende Allantoin og Panthenol. Indeholder økologisk hybenkerneolie.

Endnu engang tusind tak for den varme og kærlige velkomst I har givet mig, det er ganske unikt.

God vind med konkurrencen ønsker jeg Jer alle, der benytter sig af muligheden for at vinde de lækre produkter.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du opdateringer på nyheder,  konkurrencer og events med bloggen ? Hvis du ikke vil misse dette, så tilmeld dig i dag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *