Blog

Sådan får du flottere figur og struttende bryster på 1 time

1. august 2016 MissK 0Comment

Jeg turde det godt!

Synes du også, det ser lidt skræmmende ud ? Jeg gjorde, men hoppede med på elektroterapi. Det lød for godt til at være sandt, og da jeg efter min ferie synes, at min krop skulle have en kick start for at give mig den mentale yderligere motivation ved at få en øjeblikkelig virkning, som jeg herfra kunne arbejde videre med i min kost, vaner og træning, så var det bare at sætte i gang med:

Elektroterapi!

Elektroterapi går ind og giver rytmiske muskelsammentrækninger. Det både styrker musklerne og giver en mere markeret krop. Herudover fik jeg nogle pads på i siden ved mine bryster. De skulle løfte mine bryster. Ha ha… tænkte jeg, det her er ved at blive sjovt midt i rædslen over tanken om at få alle disse andre “dutter” på kroppen med “elektricitet”.

En time svarer til 10 timers styrketræning!

Kradsende negle blev til skøn massage

Da der blev tændt op for maskinen, føltes det først som kradsende negle. Jeg blev spurgt om mit velbefindende og det føltes fint. Lidt som når man gerne vil have en blid kradsetur. Der gik ikke længe, så føltes de kradsende fornemmelser som massage, der rytmisk bliver ved samme steder på kroppen. Dette bevirkede at jeg fuldstændig kunne slappe af og ikke som i en kropsmassage er mere med mentalt. Dette nyder jo dog også helt vildt, men lige denne form var rigtig behagelig, idet jeg bare kunne “cutte” fuldstændig. Jeg fik en ansigtsbehandling i starten på samme tid, som elektroterapien kørte og blev herefter overladt til mig selv med dæmpet lys og blid musik. Jeg lå og småslumrede i denne times tid imens jeg blev “masseret”. Fed oplevelse.

Resultat…

Yah… Det er der. Min krop er synligt blevet mere markeret. Jeg fik et her og nu resultat, som har motiveret mig til at holde fast i den sunde linje, dog uden at blive fanatisk. Der er så meget lækker mad derude, som faktisk ikke feder, men giver masser af energi og mæthed. Jeg er i fuld gang med at finde lækre sunde retter og det er en succes indtil videre i hele familien.

ÅHR JA…. BRYSTERNE…..

De strutter løs. Her var det små ikke kradsende pads, der blev sat på. Mine barm hører til i den tunge ende, så jeg må indrømme, at jeg ikke troede på, at noget udover en god BH kunne løfte op i dem. De har fået et fint løft, som ikke er vulgært. Det ser bare flottere ud og de virker opstrammet og mere faste. Pudsig fornemmelse…

Men HEY…. Hvorfor ikke gi ‘dem det de fortjener. Tøjet sidder endnu flottere og kavalergangen “drager”, så det kan være svært at få øjenkontakt med drømmemanden i disse dage.

Jeg fik behandlingen på Klinik Unique i Odense af Lone Ølgård. Hun er ekstremt motiverende, og jeg føler mig godt tilpas og tryg i hendes selskab. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til klinikken og Lone.

Lækre bobler, vand og en chokoladelækker bar efter behandlingen.
Lækre bobler, vand og en chokoladelækker bar efter behandlingen.
Motivation til sundere livsstil har jeg hentet masser af hos Caroline Fibæk.

Jeg er fan, så det basker af Caroline Fibæk, fordi hun formår, at skrive så præcist og forståeligt om hvad min krop / og hormoner har brug for. Find ud af hvad du og din krop har brug for HER

Herudover kan jeg vælge opskrifter tilpasset dette bla. på Caroline´s side Green Goddess Guide.

Er du en slikmund ? Check denne gratis e-bog ud fra N’ICE CREAM

Rigtig god fornøjelse uanset om du vil tabe lidt feriekilo, eller blot ønsker dig en endnu sundere livsstil.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du, at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få en månedlig opdatering med nyheder fra bloggen, der ærligt fortæller dig om alt fra personlig udvikling, skønhed, mode og rejsetips ? Tilmeld dig herunder indlægget eller under menu, så du holder dig opdateret.

PPS: Du kan købe dine MOL&B produkter hos love2live nu på shoppen online.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *