Blog

Mine Hit I September – Kom Bare An Oktober

30. september 2016 MissK 0Comment

 


Mine (På)Hit i september og hvad jeg vil i oktober….

img_0277

September… Sikke en fantastisk måned du har været. Den dejligste sommermåned, selvom det jo egentlig er efterår. Jeg har nydt den med utallige oplevelser og skøre ideér, som jeg vil fremhæve nogle af her. Nogle af dem er lige til at snuppe med ind i oktober og vinteren. Nu skal der bare tændes op i brændeovnen i stedet for grillen.

9 ting jeg har lavet i september:

  • Fundet de fineste øjenskygger og en lipgloss fra Estee Lauder
  • Indkøbt store fede bloklys til vinteren og ditto strømper fra Wolford
  • Taget en vidunderlig øjencreme i brug fra Estee Lauder
  • Læst bøger: “Find din indre styrke” af Sanna Ehdin og “Mindfulness i hverdagen” af Charlotte Mandrup.
  • Været på en smuttur til København og mødt fashionista Renata Kristensen
  • Tele(fis) med Telenor og en Iphone 7 (i guld naturligvis)

Estee Lauder og love2live.dk i september favoritter

Jeg var en tur i Californien for snart et år siden og købte en del hudpleje og makeup. Der fik jeg en masse såkaldte free gifts med, og jeg har netop dykket ned i gemmerne for at finde noget helt andet, da denne smukke øjenskygge på billedet fra Estee Lauder, sådan dukker op til mig fra min makeupskuffe. Hej… Undskyld jeg havde glemt dig. Men hvor er du fin.

Hvad er livet uden lipgloss ?

Tja… Sikkert lige så (næsten) skønt. Jeg er vild med lipgloss og bruger i spandevis af dem i alle mulige nuancer og ligeledes ovenpå mine læbestifter for at give et lidt mere trutmund udseende. Lidt “Bardot” har man vel lov at være.

brigitte bardot med love2liveEstee Lauder Øjencreme

Jeg har i årevis brugt øjencreme fra Estee Lauder og jeg kan ikke undvære denne, da den giver lidt ekstra næring til min hud om øjnene. Jeg bruger den om aftenen og føler virkelig en velvære ved den. Den dufter behageligt og så gør den bare blød og dejlig. Sidegevinsten herudover er, at den minimerer linjer og tørhedsrynker.

September og selvudvikling

For et par uger siden var jeg til kaffehygge i haven hos en kær veninde. Hun lånte mig et par bøger. Er nogle af Jer ligeså heldige, at have en veninde, der uden at mase på, blot diskret finder et par bøger og på den fineste måde giver dem med på vej ud af døren ? Vi havde talt om stress og meget andet, og jeg er rigtig glad for at have lånt begge bøgerne. Sanna Ehdin som ligeledes er forfatter til “Det selvhelbredende menneske”, som jeg læste for et halvt års tid siden har med

“Find din indre styrke”

September og vinterhit fra love2live

Fået mig til at udvide “mit slot” (fra bogen “Tag dit lys hjem af Pernille Melsted”) med en kælder, som jeg er blevet opmærksom på. Der hvor jeg smider alle de “grimme ting” hen og låser dem inde. Jeg må virkelig snart på et skygge kursus hos Pernille Melsted. De kalder på mig.

Jeg Er Okay – Alle Er Okay!

Skriver Charlotte Mandrup. Det at se sig selv på godt og ondt og se sig selv skånselsløst i øjnene er hårdt arbejde. Når man kan dette, så kan man flytte sig. Det har jeg arbejdet hårdt og intenst med, siden jeg blev syg med stress i foråret. Jeg har det på alle måder vidunderligt, men der er lige et par ting, der driller. Mindfulness hjælper mig, og jeg kan godt lide Charlotte Mandrups bog, selvom den er lidt en “hård nyser” også, men det er jeg bevidst om, er fordi den rører ved noget, som jeg har “låst inde i min kælder”.

Københavnertur I September

Fashionista & Beauty blogger i September med love2liveHer mødtes jeg med Renata Kristensen. Hun er en dybt inspirerende blogger og fashionista. Hun er Italiener, men taler flydende engelsk. Vi skal gæsteblogge lidt ved hinanden. Dog er der sket noget glædeligt for Renata, som gør, at det udskydes en lille smule. Hun og jeg er i tæt kontakt, og jeg vil i stedet vise lidt fra Instagram, når Renata laver lækkerier derovre.

Telenor fik “tæv” i kryds og bolle

Men jeg vandt vist ikke de der beads. Har i hvert fald ikke hørt noget om det. De ville nu ellers være fede til min nye telefon. Iphone 7 er en Iphone. Ja altså ment på den måde, at den kan det Iphone kan. Den har de sjoveste finurligheder, som jeg stadig er i gang med at opdage. For mig skal en telefon kunne tales i (Jeps… det er ikke en joke), sende sms, være på nettet, kunne spille musik (en walkman for dem der husker sådan en bandit) og så skal den være guldfarvet. Jeg er til guld mest af alt og også på min telefon.

September på love2live og Iphone 7
Babysitter ? Denne her er ny for mig…

September 2016 Rinder Ud Og Oktober Kalder

I oktober har jeg en masse planer. Der skal  “skydes” en video færdig til Youtube og en rejse frister. Min datter har jeg (sidste jul) udstyret med en billet til Justin Bieber Koncert i Parken den 2. Oktober, så håber jeg, det bliver en fantastisk oplevelse for hende. Der er brænde klar og tætte strømper, samt et foredrag i vente med Chris MacDonald.

Jeg glæder mig vildt til en ny måned på love2live. Jeg vil gerne takke for al den opbakning, søde beskeder og tilkendegivelser I er så mange, der er søde at give mig. Det gør en mig både glad, stolt og forlegen på samme tid. Jeg har nu så mange læsere inde hver måned på bloggen, at det er ganske overvældende, siger dem, der har forstand på de ting. Jeg skriver nu stadig bare om, hvad jeg synes er lækkert, grimt, skønt og lige fra hjertet med mit twist på dette.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *