Blog

Derfor Stråler Man Mere Efter Sex !

29. september 2016 MissK 2Comment

Min veninde kan spotte det fordi jeg stråler!

OG jeg kan se det på hende. Hvad er det lige, der “afslører” os ? Ikke fordi det gør noget, da vi kun smådrillede hinanden, da vi skulle mødes inden en tøseaften (og begge havde haft sex inden), men alligevel ? Øjnene stråler, kropssproget er mere afslappet og udstrålingen af overskud og glæde er nogle af de ting jeg ser og selv bliver spottet på. Det er derfor!

Hvorfor er det så, at mange par får for lidt?

Stråler af sex med love2liveDer går hverdag og skam i den er mit bud

Mange har travlt med dagens gøremål, børn, hund, familie, venner, sport og job. Der er dog også flere, som jeg har hørt om, der skammer sig over deres kroppe. Der er kommet lidt til “gården og gaden” her og der, men jeg er ret sikker på, at din partner synes, du er lige så dejlig med eller uden de ekstra kilo, maven der har tegn efter fødsel, eller bryster der ikke stritter som førhen. Hvis du hviler i din krop og seksualitet, så vil det give dig en frihed omkring din krop, som du selv og din partner vil nyde. Så glem om der skulle være kommet lidt “håndtag”, det er din egen begrænsning.

Stråler du ?

Hvis ikke så er her en guide til at komme derhen igen

Stråler af sex med love2liveMærk din krop. En god måde at øve dette på er ved at lægge dig ned, lukke øjnene og lade dine tanker fokusere på den ene legemsdel efter den anden. Sørg for at der er ro omkring dig, og at du ikke bliver forstyrret imens. Det her er tid til dig. Dine dagens 15 minutter, så du stråler igen. 

Step by step guide

Start med 3 dybe indåndinger, hvor du tæller til 8, imens du trækker vejret ind, og igen tæller du til 8, når du puster det ud. Herefter trækker du vejret normalt. Mærk hvordan din mave føles imens, den spænder og slappes af. Herefter kan du eksempelvis begynde at fokusere på din ene hånd. Lig lige så stille og mærk blot din hånd. Føles den varm, kold, troner det i den eller noget helt andet ? Alt er ok, blot mærk din ene hånd. Herefter går du videre til den anden hånd og fortsætter med de legemsdele, du er særligt glad for ved dig selv. Afslut med de 3 dybe vejrtrækninger, hvor du tæller til 8 hele vejen ind og ud igen.

Når du stråler, så stråler Verden endnu mere til dig

Nyd dine øvelser og ikke mindst at kunne nyde din krop endnu mere og få mere nydelse og sex ind i dit forhold. Lad blot dine bedste veninde få sig et dejligt grin med dig, det føles skønt.

Masser af inspiration får du hos  Jakob Olrik   og   Maj Wismann – Få sexlysten tilbage

Kærligst Kristina / love2live

Pssst: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk


2 thoughts on “Derfor Stråler Man Mere Efter Sex !

 1. Er vild med din tilgang til de nogen gange meget private emner og elsker at du tager den op. I den forbindelse kunne jeg virkelig godt tænke mig nogle tanker om, hvor grænsen går for, hvad man “må” Like når man er i et forhold? Er det ok at din fyr kigger på nøgne kvinder? – må man selv kigge på mænd? Må man kommentere på en kvindes/mands billeder (omkring skønhed osv), hvad må man skrive og hvor går grænsen?
  Skal man overhovedet være venner med/følge sin partner på FaceBook og Instagram?
  Hvornår er man snerpet osv. Der er så mange spørgsmål, der kunne være interessante at tage op, efterhånden som de sociale medier fylder mere og mere.
  Tusind tak for en skøn blog, som jeg nyder at følge, og som virkelig både inspireres af, og som får mig til at stille sunde spørgsmål til mit eget liv og giver mange AHA-oplevelser

  1. Kære Barbara.
   Hvor er du sød. Tusind tak. OG… Tusind tak for dine tanker. Jeg er måske gammeldags, men så alligevel. Jeg vil ikke have mine grænser overtrådt via de sociale medier ift min partner. De ting du nævner og spørger ind til er jo både dybt private, men jeg vælger at skrive også om mine private issues. Det kunne være fedt at tage dette op. Jeg funderer over om alle vil være fuldstændigt ærlige med dette, men så vigtigt at være tro mod sig selv.
   Knus og kram fra Kristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *