Blog

Labrador Hundehvalp & De Første 4 Måneder Med Hund

14. november 2021 MissK 0Comment

Labrador Hundehvalp – Hundeejer & Masser Af Ansvar

Labrador hundehvalp, den er cute og nærmest uimodståelig. Jeg kan ikke stå for vores og er nu i fuld sving med at være hundemor igen. OG… Med stort H… Længe har jeg gerne ville have hund igen og i slutningen af august hentede vi vores 8 uger gamle hvalp hjem fra opdrætteren. Hun er nu 4 måneder gammel. Jeg går til hvalpetræning og hver dag er der træning. Træning og leg. Hun blev renlig med lynets hast på kun en uge og set i forhold til tidligere hund. Vi sov på skift hos hende i bryggerset i starten, da jeg ikke vil have hende i soveværelset. På den måde blev hun tryg ved at ligge i bryggerset i sin kurv natten igennem. Det har jeg tidligere haft god erfaring med og det virkede igen.

Labrador - hundehvalp - danmark - sydfyn -fyn - Kristina Sindberg

Labrador Hundehvalp & Vandhund

Jeg har fundet masser af inspiration på nettet til træning af vores Labrador hvalp. Dog har jeg erfaret at det er vigtigt at holde sig til en enkelt eller to der giver vejledning til træning af hundehvalpe. Både hund og jeg blev simpelthen forvirrede af flere måder at gøre tingene på. Jeg er meget glad for Kaufmanns hundetræning

Labrador - hundehvalp

Vi er nyligt flyttet til Sydfyn og bor meget tæt på vandet. Det betyder, at lufteturene dagligt går til vandet. Herover er hun i gang med at lege vandhund. En uges tid før dette billede blev taget, hoppede hun i vandet, så er nu også ved at træne at lade være indtil hun får lov. Det kræver impulstræning. Labrador racen er absolut glade for vand, så det ligger i generne at der skal hun bare ud.

Hvalpetræning Med En Kong

Til træningen er jeg begyndt at bruge en “Kong”. Det er sådan en “dims”, som jeg lægger en frossen kødbolle i. Det er let at belønne med den, og det har været nødvendigt for mig, da jeg har gener i min hofte, som gør, at jeg ikke let kan komme ned til hende med godbidder uden at det bliver akavet og egentlig ødelægger træningen. Det var lidt en streg i regningen at disse gener blev forværret kort efter vi fik hende. Heldigvis skulle jeg for en kunde ud og lave et interview hos DogSensCare, som anbefalede mig en Kong. Den kan jeg meget lettere belønne min hund med, istedet for godbidder, som jeg skal bøje mig længere ned med for at give hende. Det er virkelig til glæde for både min hundehvalp og mig selv.

Labrador - hundehvalp - kong - godbid

4 Måneder Gammel Hundehvalp

Nu er hun 4 måneder og har pt. selektiv hørelse, har “glemt” sit navn og har hilst (med tænderne) på et panel. Det skulle være ganske normalt… En ting er sikkert. I denne alder af hundens liv, skal man (læs jeg) huske at repetere øvelser, som jeg egentlig troede hun huskede. Det er vi nu i fuld gang med. Åhr, ja og så kan der altså bare stadig soves en masse som 4 måneder gammel hundehvalp.

Labrador - hundehvalp - Kristina Sindberg

Har du lige fået hundehvalp, så kan jeg anbefale at kigge med hos Lene Kaufmann og få inspiration til træning og masser af god viden. Tag også et kig hos Louise fra DogSensCare, som tilbyder massage og laserterapi til hunde.

Kærligst Kristina / Love2Live <3

Tilmeld Nyhedsbrev:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *