Blog

Guldrammer Og Smukke Plakater Der Giver Et Stilfuldt Hjem

26. november 2021 MissK 0Comment

Guldrammer & Smukke Plakater Der Skaber Stil I Boligen

Guldrammer der giver stil til boligen // reklame i samarbejde med Poster Store //

I mit hus er der bevaret nogle enkelte meget smukke vægge i rå mur. De er malet hvide og jeg har længe overvejet, hvad der skulle hænge på dem og hvad det i givet fald skulle være. Jeg fandt disse smukke og stilfulde guldrammer, og hentede inspiration til plakatvæg hos Poster Store. Jeg synes de skaber en utrolig smuk kontrast til den rå mur, da både guldrammer og  plakater er meget stilfulde.

Poster Store - Guldrammer - Plakater - Love2Live

 

Stilfulde Guldrammer & Plakater i Skandinavisk Design

Jeg holder meget af Skandinavisk design. Som jeg før har skrevet om betager naturen mig dybt her i Danmark og især her i det Sydfynske, hvor jeg bor. Vinteren står for døren, og jeg nyder at gå ture hver dag, hvor jeg oplever, hvordan naturen ændrer sig dag for dag. Derfor er jeg vild med at tage naturen med indenfor. Både med smukke naturplakater, tørrede buketter, smukke sten og strandskaller, som jeg finder ved stranden. Varmen fra de gyldne plakater giver udover en god kontrast til den rå mur også varmen i krop og sjæl efter mine mange gåture ved vandet og i skoven.

Poster Store - Guldrammer - Love2Live

Når jeg laver en plakatvæg starter jeg altid med at opstille rammerne. Her de fine stilfulde guldrammer i forskellige størrelser, som er vendt både lodret og vandret for at danne mig et overblik. Herefter sætter jeg i gang med at udvælge plakater og billeder. Jeg kan også ret godt lide at mikse en tekstplakat med et citat ind, det giver en form for “blink i øjet” i plakatvæggens udtryk og skaber en god dynamik for mig.

Du kan lige nu benytte dig af en forrygende rabat på plakater med en rabatkode, som jeg har fået til mine læsere.

Du får 55% rabat på plakater (ikke selection eller rammer) og den er gyldig i 4 dage til den 30. november 2021.

Rabatkoden er: love2live55

Få masser af inspiration til stilfuld boligindretning hos Poster Store

 

Kærligst Kristina / Love2Live

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *