Blog

Huskøb På Sydfyn Har Skabt En Fantastisk Ny Livsenergi

14. november 2021 MissK 0Comment

Huskøb På Sydfyn

På en uge havde jeg gjort et huskøb på Sydfyn i starten af året. Det har simpelthen været den bedste beslutning, som jeg har taget længe, at rykke fra Odense og ud og bo nær vandet, skoven og i en smuk gammel købstad. Det har ganske enkelt fyldt mig med masser af ny energi i mit liv. Dagligt arbejder jeg som selvstændig med online markedsføring og er på nærmest 24/7 året rundt. I flere år har jeg derfor kørt til Sydfyn fra Odense for at “trække vejret” og især ved vandet har jeg samlet masser af ny energi ved at gå og sidde ved vandet. Bare lytte til bølgerne, suge duftene til mig og lyset er simpelthen helt fantastisk. Både når solen skinner og på gråvejrsdage.

Sydfyn - Kristina Sindberg - online marketing - content creator

Hus får i Faaborg - Sydfyn

Hus efter i Faaborg - Sydfyn

Huskøb & En Omgang Maling

Huset som jeg købte var sat superfint i stand indvendig og som billederne herover viser, har det i sommer fået en omgang maling. Et huskøb for mig er ikke bar et hus, men der skal være stemning, som med det samme fornemmes. Der er blevet knoklet med masser af ting. Ivrigt har jeg besøgt den lokale Flügger butik og hentet spandevis af maling hjem. Som I kan se af før billedet trængte mit hus til en kærlig hånd (og en masse algefjerner). Nu mangler jeg blot nogle nye vinduer på 1. salen og at male pudset ved bindingsværket på udhuset, samt en enkelt mur ved terrassen. De skal lige stå og tørre i et års tid, så malingen kan holde. Siden efterbilledet er taget har jeg haft gravet ud til bede og fået dem plantet til.

Kristina Sindberg - Flugger husmaling

Hus Ved Vandet I Det Sydfynske

I kan nok godt spotte, hvor nær vandet huset ligger. Det er helt ubeskriveligt at kunne komme hjem på en varm sommerdag, smutte ind og hoppe i en bikini og så bare hoppe i bølgen den blå. Det har altid været noget, som der skulle køres efter. Nu er det hverdag, omend jeg ikke er blevet vinterbader. Det kan være, at det kommer, men tror det ikke. Derimod nyder jeg mine daglige gåture ved vandet. En kop morgenkaffe i vandkanten på både varme og kølige dage, når jeg har lyst til det. Ja, så er det her i finder mig. Det er livskvalitet for mig og giver masser af vidunderlig god energi.

Læs også mit indlæg om: Ferie for enhver pengepung får du i Faaborg

Jeg kan varmt anbefale at overveje huskøb ved vandet.

Kærligst Kristina / Love2Live <3

Tilmeld Nyhedsbrev:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *