Mad & Drikke

Sommermad Med Nye Danske Kartofler Fra Mejerigården

24. maj 2017 MissK 0Comment
  1. Sommermad med nye danske kartofler.

Jeg nyder en sommermad på terrassen fyldt med nye danske kartofler (fra i går), som var resterne fra aftensmaden. Faktisk kunne jeg leve på min terrasse og gør det også hele sommerhalvåret. Det gør noget ved mig. At være ude i det fri og kokkerere, eller bare lave sådan et stykke brød fyldt med de lækreste kartofler, som jeg køber hos min lokale gårdbutik Mejerigården.

sommermad - love2live - mejerigården

Sommermad & Mejerigården

Hører bare sammen for mig. De har så mange lækre ting til at lave den skønneste sommermad af. Alt fra de her i forvejen vaskede kartofler, som tiltaler mig vildt, da jeg dermed ikke skal skrælle eller vaske og skure disse selv til asparges, jordbær, kød, saft og meget meget mere. Jeg nyder en nem mad på et stykke rugbrød og som er så velsmagende, som sad jeg på en restaurant. Bare at nyde med hvilken lethed, som jeg kan smøre en sådan på og berige mine smagsløg og sult. Tja… For mig bliver det bare ikke bedre frokost herhjemme på terrassen.

sommermad - love2live - mejerigården
En pose vaskede nye danske kartofler fra Mejerigården på vej med hjem til sommermad på terrassen.

Lækre Opskrifter & Grillmad

Her får du lige lidt tips til opskrifter, som jeg skal prøve af den næste tid på min grill og som tilbehør.

Kartoffelsalat med grillede jordbær

Grillet kylling med saltkartofler og limekrydrede grøntsager

Grillet svinemørbrad med spicy kirsebærsalsa og røgede kartofler

Jeg har fundet disse hos Arla i et tema om grillmad. Du kan se temaet HER

Jeg  ønsker dig en skøn sæson med dejlig sommermad og grillerier på terrassen. Jeg har altid grillet uanset om solen skinnede fra en skyfri himmel eller i bulder og brag og regn. Det at være udenfor og tilstede omkring familien, med snak og hygge, som det altid har givet anledning til her hver sommer, når jeg er rykket ud, giver en særlig nærhed med mine teenagere omkring mig. Det er som om det hele bare bliver mere afslappet og nydelsesfyldt.

Har du opskrifter, som jeg bare må prøve ? Så skriv endelig med tips herunder i kommentarfeltet. Jeg er vild med tips og inspiration og prøver gerne noget nyt af.

 

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *