Blog

Juni Favoritter

27. juni 2016 MissK 0Comment

Mine (på)hit i juni

Juni Favoritter love2live

 

8 ting jeg har lavet i juni:

  • Ny body oil fra MOL&B
  • Luksus fodbehandling
  • Shorts
  • Green Tea svamp fra KARMAMEJU
  • Læst: Tag dit lys hjem af Pernille Melsted
  • De fire årstider med hortensia
  • Terrassen blev skrubbet
  • Trappet op på job efter stress

 

En juni måned fyldt med solskin i livet

Min juni måned har været fyldt med solskin på mange måder. Både på det private, jobbet og min nysgerrighed efter personlig udvikling, skønhed og mode. Det er hvad mine (På)Hit i denne måned handler om.

Jeg blev, som flere nok har læst helt overvældet af den virkning, som en ny facelift kunne gøre for min hud, det er ren “botox” på flaske, og da jeg læste om en olie, som ligeledes havde fået en rigtig god anmeldelse, måtte jeg bare prøve denne. Den hedder:

Intense Multi-Functionel Body Oil og er ligeledes fra MOL&B.

Juni Favorit MOL&B - love2live

Jeg fik min søn på 14 overtalt til at få smurt olien under sit ene knæ, han har længe haft ekstrem tør hud, der mange gange om ugen blev “rubbet” op i, idet han spiller meget fodbold og hans benskinner iblandet varme og fugt hele tiden gør, at dette ikke læger.

Efter blot at have påført olien 2 gange var tørheden allerede væk, og selvom han ikke synes, det var den bedste ide´ i Verden (for at sige det mildt – teenager…) så fik jeg alligevel lov at give ham olien på.

Nu er hans hud under knæet simpelthen læget igen og til stor undren for ham og mig at efter så mange år med den tørre hud, som han klør i og dermed giver små sår, der bløder, så kunne denne olie hjælpe så hurtigt.

Jeg har selv tendens til at få psoriasis lignende udslæt på huden ved mine albuer, det starter typisk, når jeg er meget fortravlet, og har for meget at se til, som påvirker mig. Du kan læse mere om olien på MOL&B´ s hjemmeside  HER (OBS IKKE SPONSORERET).

De der gange hvor der ikke er plads til mere imellem ørerne og kroppen reagerer.

Efter at have påført olien fra MOL&B hver aften i 3 dage var udslættet væk, og jeg kunne fjerne det sidste tørre med en bodyscrub. Huden er lidt læderet efter i mange år at have reageret på denne måde, men ingen tørre flager og skaller mere.

Jeg glæder mig til at se om min hud på albuerne ved vedvarende brug af olien kan blive mindre læderet, men det mest vigtige for mig er at udslættet og den tørre hud nu er væk.

Optrapning på den sunde måde på jobbet efter stress

Apropos for meget imellem ørerne er jeg nu trappet op med timer på mit job. Jeg har været sygemeldt med stress og har fået en suveræn hjælp fra både min arbejdsgiver og en psykolog, som jeg har via min sundhedsforsikring til at komme sundt i gang igen.

Herudover har jeg selv taget hånd om, at gøre en del ting for mig selv, som jeg har savnet eller glemt. Jeg har været til foredraget. “Tag dit lys hjem” og købt bogen af samme navn, som udkom i starten af juni.

Jeg kan varmt anbefale bogen, der er masser af  inspiration at hente og en god kobling til at få gjort tingene, der betyder for mig, at jeg bla har genfundet min kreativitet, min passion for skønhed og læse / skrivelyst igen.

love2live tag dit lys hjem

Hvis du har lyst kan du læse om TAG DIT LYS HJEM eller du kan se mere på Pernille´s hjemmeside

Jeg går ture hver dag, og det har jeg lovet mig selv at fortsætte med resten af livet, da det “lufter” godt ud i mit hoved, og giver så vidunderlig en ny energi. I starten nussede jeg rundt på må og få, men det er blevet til lidt raskere gang nu uden dog at være en løbetur.

Jeg kunne ikke forestille mig, at skulle vende tilbage til et job efter stres, hvor jeg ikke havde fået en så fantastisk opbakning hele vejen igennem forløbet fra en arbejdsgiver, uanset om jeg elsker mit job, som jeg gør, har det været den støtte, der gør, at jeg på en sund måde for mig, kan vende tilbage med en fornyet styrke, idet jeg har lært ubeskriveligt meget om mig selv i denne periode af mit liv.

Høj sol og nu shorts “pige” igen

Juni favoritter love2live
Så blev jeg shorts “pige” igen

Jeg er en absolut kjolepige, men de har shorts kunne jeg ikke gå hjem uden, da jeg for nylig var til et tøjudsalg, som min veninde havde inviteret mig til. Jeg så dem og prøvede og købte. De har siddet på mig i denne sommervarme juni næsten hver eneste dag.

Jeg synes, de har sådan et fint “broderi” på forsiden og bæltet toppede dem op. Jeg troede det hørte med til shortsene, men desværre ikke, så købte det med, da jeg synes de var prikken over I´et for mig.

Så har du “lange stænger” som min drømmemand kærligt kalder mine ben, så kan du fremhæve dette med lidt mod… (jeg følte mig modig – endnu et lys taget hjem for mig).

Terrassen fik lige en tur med brun sæbe!

Min terrasse er vores lille oase med vinplanter, der dækker “loftet” til himmelen og giver en følelse af, synes jeg, at sidde under sydlige himmelstrøg.

Juni Favoritter - love2live

Den er blevet skrubbet her i juni måned med brun sæbe og en skurebørste. Det lyder måske lidt vildt, men det virker.

Mine havemøbler lavet af polyrattan får hvert år en tur med skyllemiddel blandet op i vand, så de ikke giver stød. Jeg fik det tip for nogle år siden af en dame, da jeg var ude og købe møblerne og det virker.

Mine druer sidste sommer
Mine druer sidste sommer

De fire årstider med hortensia

Jeg har netop plantet en krukke til med en Hortensia, som hedder de 4 årstider og som skifter farve. De er yndige og har en meget mindre blomst end mine øvrige hortensiaer.

Jeg har fundet en del planter online hos Plantetorvet og har god erfaring med kvaliteten af deres planter, men jeg er også typen, der impulsivt køber planter ved det lokale supermarked, fordi de bare står der, og kalder på mig. Kvaliteten er ikke den samme, men blomster er et af mine bløde punkter, når det handler om at shoppe impulsivt. Du kan læse mere om Four Season Hortensia i denne brochure

De 4 årstider
Hortensie – De 4 årstider

En svamp med snor på…

KARMAMEJU - love2live.dk

Jeg har kastet mig ud i at prøve en svamp, der blidt skulle fjerne de tørre døde hudceller, samt forbedre hudens spændstighed og det skal jeg lige love for virker. Jeg valgte den med green tea, men firmaet har flere varianter afhængig af din hudtype og behov. Jeg kunne se resultat efter første gang jeg brugte den. Den er fra firmaet Karmameju og jeg var så heldig at få den foræret af min søster i fødselsdagsgave.

Fjern de døde hudceller og få endnu smukkere hud

Jeg bruger svampen 2-3 gange om ugen og hænger den til tørre efterfølgende på den lille snor, som sidder på den. Jeg har altid lært fra mit tidligere virke i kosmetik og hudplejebranchen, at det er en god ide´ at fjerne de tørre døde hudceller, idet cremer bedre kan trænge ind i huden og at den solbrændte farve holder endnu bedre og længere, samt at huden ser mere strålende ud, når de døde hudceller er fjernet.

Denne lille svamp fjerner de døde hudceller på en for mig super behagelig og nem måde, idet jeg ikke behøver at bruge en skrubbecreme for at få resultat, så får nu gjort noget ved de der grå døde hudceller flere gange om ugen. Jeg får ikke gjort det med en skrubbecreme særligt ofte, så et super alternativ eller supplement.

Luksus fodbehandling med massage

Sommerfødder - love2live

Jeg fik forleden en vidunderlig fodbehandling med massage og fint lakerede sommernegle.

Jeg skrev et indlæg om min oplevelse lige efter som du kan læse HER

Til alle Jer der har været på TINDERBOX og andre festivals, eller som jeg ønsker sommerfødder med fine negle i sandalerne, så er det virkelig selvforkælelse. Da jeg gik ned af trapperne efter behandlingen og mine fødder var vidunderligt cremet ind, så jeg nærmest sejlede i mine sandaler (men jeg nød det fuldt ud), måtte jeg klamre mig til gelændret på min vej ned, og sige til en herre, der kom ind af døren, og skulle til at gå op ad trappen, at jeg hverken var “stang-bacardi” eller gangbesværet, men at jeg netop kom fra fodbehandling og mine fødder var cremet helt ind, han var så galant at gå tilbage og holde døren for mig og jeg følte mig trods gangarten som en prinsesse.

Juni Favoritter - Kristina Sindberg - love2live.dkJeg vil nu glæde mig til mere sommer og danse ind i den kommende måned med nye oplevelser i livets bagage, herover på billedet i maj måneds favorit: Min Indianer kjole. Den kan sagtens bruges udover et par bukser også, synes jeg.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Du er altid velkommen til at skrive i kommentarfeltet. Elsker at dele gode idé’er og få nye input mm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *