Blog

1 fedt sæt tøj og dagen er reddet!

29. juni 2016 MissK 0Comment

En basis garderobe af enkle sæt tøj, et ur og en lækker ring

Kristina Sindberg love2live.dk
CS#15 by CA SHOTT – Kristina Sindberg – love2live.dk

Jeg har ikke noget tøj!!! Ikke noget overhovedet…

Kender du den at stå foran garderobeskabet og have denne følelse ?

Jeg gør… Derfor har jeg fundet en vej i dette. Køb dig nogle basic klassiske ting: bukser, nederdele, og jakker. Find de farver og pasformer der klæder din krop bedst. Tag eventuelt en god veninde med på shopping eller din teenagedatter = ren besked.

Pift dit tøj op med en ring
Pift dit tøj op med en ring

Du vil udover din basic garderobe have brug for forskellige bluser, toppe, accessories og sko. Jeg købte for nylig dette sæt fra CS#15 by CA SHOTT, sammen med 2 forskellige toppe. Jeg har en klassisk hvid skjorte, som passer rigtig fint til sættet også, hvis stilen skal være lidt mere “business- agtig”.

Et fedt ur og en smuk ring, sætter prikken over I ét

Et fedt ur, som nærmest er et smykke synes jeg altid giver lige det der ekstra. På billedet herover har jeg et ur på fra DKNY det er bare en favorit for mig i “min garderobe. Der er tilbud på det lige nu har jeg set via linket DKNY kan du spare næsten 50%.

Ringen herunder fra Dyrberg/Kern er en ny smart “ting”, som udover nemt kan gøre dit sæt klar til aftenbrug også har den finesse at du kan dreje “stenen” af og købe en ny, som giver dig mulighed for at have masser af ringe til en fornuftig pris. Sådan lidt “LEGO” for os voksne kvinder.

Dyrberg/Kern Compliments
Compliments er lidt som “LEGO” for voksne kvinder

En bodystocking fra Wolford er et must i min basic garderobe. Den bruger jeg både til jeans, nederdele og bare under en stor vamset trøje, når jeg står på sidelinjen og hepper på sønnike til fodboldkampe. Der holder den mig dejlig varm. Når du har bukser eller nederdel på, så får du heller ikke de her “buler” fra din bluse eller skjorte, som bare er så drilske. Du kan se og købe den hos Schack&Thorsted

Ønsker Jer lige en masse “aha” oplevelser rigere der foran klædeskabet, når I forhåbentligt ikke længere føler den der panik med valg af tøj til dagen, med disse små tips.

Link til smykker  Link til C&C Models

 

Kærligst Kristina / love2live

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *