Blog

Luksus fodbehandling, der giver de smukkeste sommerfødder

23. juni 2016 MissK 4Comment

Sommerfødder med koralrøde gelenegle

Jeg sidder nu efter en vidunderlig fodbehandling og svømmer helt hen, imens jeg nyder den dejlige midsommervarme og mine “nye”

SOMMERFØDDER

Sommerfødder - love2live

Jeg har været til fodbehandling, og det kan virkelig anbefales. Selv er jeg ikke særlig god til at komme afsted, og når jeg endelig har været afsted, lover jeg mig selv, at det skal være min nye rutine, at forkæle mig selv med en pedicure flere gange om året.

Det løfte til mig selv har jeg aldrig holdt. Virkelig dumt!

I dag prøvede jeg et for mig nyt sted i Odense. Det var en gave fra mine forældre, og åh hvor har jeg nydt det. Nu må jeg virkelig holde det løfte til mig selv fremover.

Jeg kom ind i klinikken, og fik et dejligt fodbad, inden der blev fjernet alle mine elendigheder på fødderne. Jeg er meget blufærdig med mine fødder, og havde på vejen ind af døren hos fodplejeklinikken mest lyst til at dreje rundt igen og køre hjem. Men nu hvor jeg er i fuld gang med:

AT TAGE MIT LYS HJEM

Så er dette et rum i mit slot, som det beskrives så fint i bogen af samme navn, skrevet af Pernille Melsted, et rum som jeg har lyst til at få hevet døren op til igen. Jeg nyder jo at have fine fødder og vise dem frem i sandaler, så kampen i mig gik på, at jeg vil have lækre fødder, som jeg ikke sidder og drejer rundt som en anden genert lille pige, men igen at være den frimodige pige, der giver slip på min egen begrænsning uden at overskride min blufærdighed.

Uh... Hvor jeg nød at blive masseret på fødderne - sommerfødder - love2live
Uh… Hvor jeg nød at blive masseret på fødderne

Fodbehandleren hedder Kristina og hun var godt nok en særdeles imødekommende kvinde, som med det samme kom og bød mig velkommen og fik mig til at slappe af og bare nyde at sidde med fødderne i vand inden hun gik i gang.

Vandet var perfekt tempereret
Vandet var perfekt tempereret

Jeg havde forinden tænkt over, at få lavet “franske negle” med hvide tip, men det blev efter rådgivning:

KORALRØDE GELENEGLE

Sommerfødder love2live
FØR OG EFTER FODBEHANDLING

Jeg er vildt glad for mine “nye” sommerfødder. Tak til Kristina ved Corpus Care Clinic, dem kan jeg godt anbefale.

Du kan finde deres hjemmeside HER  (OBS IKKE SPONSORERET)

Jeg fandt ikke ud af, om jeg kunne købe neglelak. Jeg køber selv lakker fra OPI, og var egentlig rigtig glad for, at jeg ikke blev spurgt. Det virker på mig noget anmassende, og det var jeg behageligt fri for.

Nyd midsommeren og tag et smut til fodbehandler og få sommerfødder, det kan jeg på det varmeste anbefale, så dine tånegle frækt titter frem af dine sandaler hele sommeren.

Kærligst Kristina / love2live

 

 

4 thoughts on “Luksus fodbehandling, der giver de smukkeste sommerfødder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *