Blog

Hov Min Datter Er Blevet Voksen

25. september 2016 MissK 0Comment

Det skete i går-min datter blev voksen

I går blev min datter voksen. Eller rettere sagt det gik op for mig, at hun er voksen. Jeg havde netop kørt hende afsted til en festlig aften og sat hende af ved en veninde, hvor de skulle holde en “førfest”. Jeg kan godt huske de her førfester… De var som regel mindst lige så sjove, som den fest man efterfølgende skulle til. Men altså….

Hun er voksen nu

Jeg så på hende på en ny måde og anerkendte hendes fine kjole og makeup. Kjolen skulle jeg lige “synke” et par gange, da hun lignede en Hollywood stjerne på vej til en nominering og stærkt dekolleteret, dog uden at være vulgær. Uha…. Jeg skulle lige til at sige et eller andet, men der var noget, der holdt mig tilbage.

Voksen datter og love2live

Jeg ved nu hvad det var:

Det var en voksen kvinde med en tydelig udstråling af ansvar og “hvilen i sig selv” jeg sad ved siden af i bilen. Da jeg kørte hjem, stoppede jeg min bil ved en sø. Jeg gik ud, og kiggede på vandet og aftenlyset i dette. Jeg fik en lille tåre på kinden, da jeg både følte mig stolt over, at have bragt sådan en nu voksen kvinde til Verden, og bilder jeg mig ind, har støttet hende i dette. Hun nu helt tydeligt i stand til at passe på sig selv. Sikke en vidunderlig og stærk erkendelse og oplevelse i livet. Jeg er rørt og glad.

VoksenFra teenager til voksen

Det skete helt naturligt, denne opvågning for mig. Forleden var hun teenager og i dag er hun voksen. Det er pudsigt, som mine børn hele livet kan bevæge mig i deres opvækst. Fra små tumlinger, der næsten ikke kan noget som helst, til teenagere der har deres ideér og nu en voksen kvinde med ansvarlighed og fornuft iblandet gå på mod for livet. DET ER SMUKT!

Nyd Jeres “Kiddoes” og glæd jer til den der “hov-dag”, det er en meget stærk følelse.

Links: Shop Kjoler

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *