Blog

Plakater Med Krydderurter & Badehotelstemning

5. juli 2021 MissK 0Comment

Plakater Med Krydderurter & Badehotelstemning

Plakater til at skabe boligfornyelse uden det koster en formue //reklame i samarbejde med Poster Store //

Nu fandt jeg endelig de helt rigtige plakater til køkkenet. Jeg er helt vild med disse to, hvor det ene er en plakat med krydderurter og den anden med naturens bær. Det har taget mig nogle måneder, at finde de helt rigtige plakater til mit nye køkken. Det skulle bare være den helt rigtige stemning fra naturens spisekammer. I mit nye hus ville jeg også have en stemning af badehotel ind og det skulle være naturplakater med strand og sand i lyse nuancer. Jeg fandt de smukke rammer og plakater i skandinavisk design hos Poster Store. Det tiltaler mig, at alle deres plakater er trykt på bæredygtigt fremstillet papir af høj kvalitet.

 

Poster Store - Køkken plakater - Love2Live - krydderurter - Kristina Sindberg - havens bær - naturplakater

Plakater Med Badehotelsstemning

Når man som jeg er vild med skandinavisk design, lyset ved havet og stranden og alle de mange fine strandskaller, smukke sten og lyden af vandet der skvulper op af strandkanten, så måtte der badehotelstemning ind i mit nye hjem. Det er der kommet. Det har været let at skræddersy denne stemning hos Poster Store, der har et stort udvalg af smukke naturplakater. Herunder et lille kig til mine skønne naturplakater. Jeg har valgt passepartout og sølvfarvede rammer, som jeg synes giver et smukt udtryk i min boligindretning.

Poster Store - strand plakater - Love2Live - badehotel stil - Kristina Sindberg - bolig inspiration

Billedrammer I Høj Kvalitet Med Passepartout

Det er utroligt let at skabe boligfornyelse med en unik plakatvæg. Rammerne er utrolig lette at arbejde med, og de er i virkelig høj kvalitet med en glat og smal profil. De kan hænges op både på bredde og højdesiden. Det skaber en unik plakatvæg, som jeg også har lavet tidligere med disse smukke billedrammer fra Poster Store.

Poster Store - plakater - billedrammer - Love2Live - badebro - Kristina Sindberg

 

Jeg har fået en rabatkode, som gælder de næste 14 dage til alle mine læsere. Du får 35% i rabat på plakater (ikke selection og rammer) og den hedder: love2live35

Inspiration til boligindretning med plakater hos Poster Store

Kærligst Kristina / Love2Live

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *