Blog

Hot Weekendtur Med Længere Øjenvipper

19. oktober 2016 MissK 0Comment

Sådan… Klar til HOT weekendtur

Jeg er vild med weekendture og ferier. Vild med oplevelser og alt det andet, der ligger i en sådan for mig, når turen går afsted med kæresten. Jeg har længe faret rundt og prøvet at lave en short cut til længere øjenvipper. Jeg synes det ser yderst feminint ud og ret HOT.

Hot weekendtur med love2live og M2 BeauteHere we go…. HOT er kodeordet

Nu har jeg købt mig en serum fra M2 Beaute. Jeg har læst mig til at efter en uges tid skulle jeg kunne se forskellen. I will be back – Før og efter billede og min lige ud af posen anmeldelse om en uge lige her på love2live. Udover at mine vipper skal være længere, så ryger der også en lys champagne (why not) -farvet øjenskygge fra Bobbi Brown og en sort khol med i tasken og masser af mascara begge fra Clinique. Jeg skal have smokey eyes. Det synes jeg er HOT.

Hot med sort hos love2live og Clinique
Den her er smart, med tilhørende blyantspidser i låget.
Tænk to gange og smid det hele i en lækker weekendtaske

En smuk kjole med tilhørende sko til aftenen og et par fede sæt tøj, hvor jeg kan røre mig i  og nogle sko eller støvler, som passer til, så jeg både ser lækker ud til ham drømmemanden, og på samme tid føler mig som kvinde. At tage sig tiden til at finde det helt rigtige gør, at det jeg har behov for, kan være i en smart lille weekendtaske. OLA…. Afsted det går ud i det blå.

Hot weekendtur med røde negle

YES… Naturligvis skal mine negle være røde. Når der er amoriner i luften og forberedelserne er gjort, så skal neglene være klar. Jeg er vildt glad for mine gelenegle på både tæer og fingre. Det holder og jeg skal ikke gå rundt og passe på, når jeg bliver kåd og får mine skøre ideér med lige at hente en gang brænde, når neglene lige er lakeret, hvilket gør exit til en noget træls oplevelse, da jeg bliver så irriteret på mig selv, når jeg er nødt til at lave en “ommer” med neglelak. Dog er jeg ret glad for OPI lakkerne, som jeg synes holder super godt på mine negle. Så dem kan jeg varmt anbefale, hvis du ikke vil have gelenegle.

At give sig hen….

En kærestetur over en weekend er noget af det bedste jeg ved. Med tid til fordybelse, nærhed og bare at kunne give sig hen til hinanden. Derfor er det, jeg på det varmeste anbefaler at tage sådanne ture ind imellem, det gør noget helt særligt for dit parforhold at komme ud af vante omgivelser, og bare være kærester igen. Så uanset hvem af Jer der er primus motor for at få lavet sådanne ture eller om I skiftes, så find en vej til disse kæreste weekends. De er hotte og løfter hverdagen op til mere af ALT….

Lige fra nærhed til mere sex

OG… Hvem pokker ønsker egentlig ikke dette i deres forhold ? Jeg kender faktisk ikke nogen, og har heller ikke hørt om det. Så bestil en weekendtur og pak lækre ting, imens du forbereder dig med vipper og negle inden turen går afsted. Med sådanne forberedelser får du en forventningens glæde bygget op i dig, som gør dig endnu mere sprængfarlig for kæresten at nyde hvor HOT du er.

Kærligst Kristina / love2live

Psst…. I oktober er der 15% rabat på oplevelser ved brug af rabatkoden okt16 hos DuGlemmerDetAldrig

 

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *