Blog

BUM… Afsted På Outlet Med Børnecheck

20. oktober 2016 MissK 2Comment

Outlet, Overskud Og Oplevelse

Sådan en “3 i en raket” tog jeg med Dreamteamet. Med teenagere og storforbrug, så er det en fantastisk oplevelse for alle at tage til Neumünster og besøge et Outlet, som både er overkommeligt og på samme tid har masser af lækre forretninger med stort udvalg. Der er ikke så langt, selvom jeg endnu bedre kan lide de gigantiske af slagsen i USA.

Neumünster Outlet med love2live.dk

 

Designer Outlet Neumünster – Tips

Meld dig ind i Deres kundeklub inden afgang. Den hedder Privilege Club. Det sikrer dig nyhedsmails med diverse tilbud, men også 10 % rabat i de fleste af forretningerne. Du får et “klippekort”, som gælder i 5 forretninger og udløser 10% rabat yderligere. Har I brug for mere, så meld en mere ind… Inden I starter med shopping er mit bedste tip at gå direkte hen i Informationen, hvor nogle meget søde kundeservicemedarbejdere hjælper Jer med at få diverse kuponer til de tilbud, der kan benyttes på den dag I besøger stedet.

Husk at spørge efter disse, hvis der mod forventning glemmes dette af kundeservice (toiletterne ligger i øvrigt lige ved siden af, så er der ligesom klar til GO shopping i Outlet herefter).

Min holdning til shopping i Outlet

Hvis du hjemmefra har en helt klar ide’ om, hvad du skal købe, ender du som regel skuffet op. Så smid den der med at jeg mangler en pæn nederdel og en bestemt skjorte. Så er ulejligheden, som oftest ikke det værd at køre afsted. Bare min erfaring. Ikke at du skal slippe det her med at vide nogenlunde at det er nogle bluser, trøjer, bukser eller andet i “overskrifter”, men altså ikke bestemte forud sete varer hjemmefra.

Kennel & Schmenger

Jeg fandt blandt andet et par støvler, som er lige i øjet, og nu bliver de til den vintersko, jeg havde tænkt på at købe forinden vores besøg i Neumünster. Jeg købte dem hos Kennel & Schmenger. Den forretning kendte jeg ikke. Rigtig sød betjening og de lækreste ting. Masser af sko og støvler, så mundvandet løb og vi måtte tilbage og købe mere (så røg der lige et klip mere med 10% rabat).

Outlet i Neumunster med love2live
Kennel & Schmenger.

De er der alle…

Ralph, Tommy, Michael og hvad de nu hedder. Jeg har altid uanset Outlet eller ej nydt prøverummene hos Ralph Lauren. Masser af plads og lys.

Outlet Neumunster med love2live
Her en “slapper” hos Ralph Lauren, imens Dreamteamet prøver løs.

Neumünster Outlet med love2live.dk Neumünster Outlet med love2live.dk Neumünster Outlet med love2live.dkMad og Drikke I Neumünster Outlet

Udsigt fra Starbucks til næste forretning…. (tid til time out…). Der er mange spisesteder. Der kan være en del kø og kontanter (Euro) er gode at have med. Det er ikke forrygende kvalitet på maden, men du kan sagtens finde noget, som stiller familien tilfreds og mætte. For mig er det vigtigt at tage lidt hyggelige pauser undervejs. Det giver mulighed for at få snakket lidt om de gode fund og bare hygge os sammen (OBS der er wifi…) Hvilket gør at hvis en af os (f.eks. en 14 årig teenager) ikke orker mere for en lille stund, så er der mulighed for at sidde trygt med en sodavand og være online med venner og lignende.

Neumünster Outlet med love2live.dk
Skøn kaffe på Starbucks og et tiltrængt hvil for mig inden næste stop…
Check tidspunkt ud for besøgende inden afgang

Jeg kan varmt anbefale sådan en tur til Designer Outlet Neumünster. Jeg checkede forinden udover diverse tilbud og kundeklubben på hvilke tidspunkter, der normalt er færrest mennesker. Du kan se hjemmesiden her Vi nød vores tur, og selvom vi var lidt trætte bagefter, snuppede vi lige en tur forbi en grænseshop og købte ind. Udover slik og sodavand kan der virkelig spares på diverse, såsom vaskepulver, batterier og andre husholdningsartikler. Skøn oplevelse med mit Dreamteam som vi alle nød.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

2 thoughts on “BUM… Afsted På Outlet Med Børnecheck

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *